Vecka 40

Den här veckan kommer nog att kännas i kroppen, men jag börjar i alla fall med två ganska bra arbetsdagar. Men jag har helgjobb och det brukar kännas på alla möjliga sätt. Jag tycker ändå att jag är inne i en ganska bra arbetsperiod och mycket som är bra fortsätter även nästa vecka. 
 
Annars får vi väl se hur veckan blir. Jag kämpar med mina steg. Målet är som det har varit länge, över 70 000 steg varje vecka. Jag har ju ganska mycket jobb, men jag har ju många dagar där jag kommer hem ganska tidigt så jag ska väl kunna orka med några promenadrundor. Dessutom räknas ju alla steg och har jag en normal arbetsdag så gör jag ju oftast 5000 steg när jag är på jobbet. Tar jag då en av mina vanliga promenadrundor efter en normal dag av arbete så blir det ju minst 15 000 steg den dagen. Gör jag så ett par dagar i veckan då är det oftast inga problem att målsättningen. 
 
Livet rullar på. Jag jobbar och på min fritid så gör jag mycjet av sånt som jag gillar att göra. Jag bryr mig inte så mycket om vad andra gör, eller vad andra tycker att jag ska göra. Jag gör som jag vill och det känns bra. Jag mår som bäst när jag får göra som jag själv vill och inte känner mig pressad av någon annan. Fuck You om du är en sådan person som något sätt  försöker få mig att må dåligt. Ni andra får ha en trevlig vecka. Nu kör vi med bra energi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anonym
09 September, kl. 21:22 | Blogg;

Nu har jag ingen aning om vad det är för investeringar du gör eller hur de går till men tänkte bara varna för ett bitcoin-bedrägeri som tidningarna skrivit mycket om. Marknadsföringen har skett på sociala medier och man blir lurad att sätta in pengar som man ser växa, men sen går det inte att ta ut pengarna sen. Här skriver dn om det. https://www.dn.se/nyheter/sverige/bitcoinbedragarna-svenskarna-bakom-bedragerifabriken/
Hoppas såklart inte det är något sånt du håller på med men tänkte bara varna nu när det verkar röra sig om stora summor. Ha det bäst Danne!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE