Så var vecka 37 och nu är det vecka 38.

Ny vecka igen och jag känner att jag har fått mer ordning på saker och ting. Förra veckan kände jag mig mest förvirrad och nästa allt kändes rörigt.  Om man bara tänker på vad man vill få gjort så förändrar det ju ingenting. Man måste ju: Bestämma sig, fatta beslut och göra det man har bestämt sig för att man vill fixa. Jag känner mer att jag har hamnat på den punkten nu att jag gör mer vad jag har bestämt mig för, tänker mindre och gör mer istället. 
 
Denna veckan är det ju jobb som gäller igen. Jag har lite mera jobb än förra veckan, men inte så mycket ändå. 3 dagar av jobb hade jag förra veckan och nu har jag 4. Det känns ganska lugnt och jag är nöjd över att jag sen en tid tillbaka är inne i en lite lättare arbetsperiod. 
 
Promenaderna ska jag väl kunna sätta denna veckan. Förra veckan satte jag väl stegen ganska precis enligt den målsättning jag har för varje vecka. Det känns som att jag kommer att avverka denna veckan på något liknade sätt. Det är väl inte jättebra, men inte så dåligt heller. Jag gör ju nåt i alla fall. 
(null)
 


Anonym
09 September, kl. 15:57 | Blogg;

Kom du på nåt att göra för dina syskonbarn?
Kanske ha ett ekonomiskt mål även för dom?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE