Söndagens tankar.

 Som vanligt har denna söndag känts lite tom. En ledig helg har jag haft och det känns skönt att jag inte ska jobba helgen på ett bra tag. Jag är också glad över att jag faktiskt har gjort det under denna helgen som jag innan jag blev ledig sa att jag skulle göra. Jag ville tagga ner och det har jag gjort. Jag har haft en väldigt "chill" helg och det känns bra för jag säger ju ofta till mig själv att jag ska ta det lugnt, men när jag säger det så blir det oftast tvärtom. 
 
Jag känner ju att jag inte har så mycket annat val än att tagga ner än aning. Jag skulle bara göra fel och förstöra för mig om jag började göra för mycket nu. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra med de mesta just nu. Det enda som känns rätt i allt jag gör nu, det är att jag jobbar på att förverkliga min högsta dröm. Förövrigt känns allt som jag annars gör inte riktigt bra. Jag oroar mig säkert lite för mycket. Jag är ändå glad för att jag har tagit det lugnt i helgen. Jag är ju en ganska rastlös person och jag känner varje dag att jag vill göra mer och få gjort saker hela tiden. Sen vet jag ändå att jag inte orkar eller ens kan. Sen tänker jag ändå att det inte spelar ingen roll för det viktigaste just nu är att jag känner att jag kommer framåt med allt som har med min högsta dröm att göra. 
 
 Jag ska i alla fall fortsätta med att ta det ganska lugnt. Jag känner ju att det är det jag behöver göra. Skulle jag grejar för mycket och inte tänka på att tagga ner så kommer för eller senare att må ganska dåligt. Jag känner ju redan nu att jag får jobba med mig själv ganska mycket med mig själv för att jag ska må bra. Jag mår bra, men jag måste hela tiden hitta sätt och tänka rätt för att jag inte ska börja må dåligt. 
 
Jag ska försöka att ganska snart hitta någonting som känns meningsfullt att göra, förutom att jobba på min vision och högsta dröm i livet. Det skulle nog vara bra för mig om jag gjorde nåt mer än bara massa vardagliga saker och sträva mot visionen som jag hela tiden har att greja med. Jag vet bara inte vad jag ska göra mer.
 
Man kanske skulle boka lite resor. Jag hade ju tänkt att avverka några i våras och under sommaren, men pandemin stoppade ju mig. Jag har ju tidigare sagt att jag inte ska resa någonstans förrän allt med detta viruset är borta helt och hela världen typ blir som den var innan man ens visste att det fanns något som hette coronavirus. För mig känns det enklast att tänka så för då behöver jag inte fundera på nånting med att vara försiktig, vad som gäller eller till vilka länder som man fortfarande inte bör åka till. Men samtidigt så tänker jag att jag kan väl resa någonstans. Dessutom har ju UD hävt avrådan från icke nödvändiga resor till ganska många länder nu. Jag vill gärna resa och jag känner mig rastlös. Det är ju oftast roligt och vara ute och komma till något annat land, men jag är osäker. Det känns liksom inte rätt att resa i dessa pandemitider. Kanske är det bättre att ändå strunta i det. Tankarna kring detta får jag inte grepp om och det lättaste att göra är egentligen att bara strunta i det och fortsätta att bara göra vardagliga saker och sträva efter att komma närmare min högsta dröm i livet. Är jag osäker ska man nog låta bli. Jag vill ju göra det som känns mest rätt. Men just nu vet jag inte mycket om vad som är rätt och fel, men jag vet att jag denna helgen har gjort helt rätt när jag valde att "chilla" och inte låta rastlösheten ta över kontrollen av min kropp. Jag känner mig nöjd över att jag innan helgen sa till mig själv att jag skulle ta det lugnt och att jag sen gjorde det också. När jag nu inte känner att jag vet riktigt vad jag vill och samtidigt vill göra hur mycket som helst, men känner mig osäker...då gör jag nog bäst i att bara ta det lugnt till jag är mer säker på vad jag vill och vad som är rätt att göra. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE