Litar på min magkänsla.

Jag har så svårt för att bry mig om nånting just nu. Jag pendlar fram och tillbaka i olika tankar som handlar om jag ska göra det som känns mest rätt att göra, eller så tänker jag att jag ska våga göra fel och bara hoppas på att allt blir bra med detta i slutändan. 
 
Samtidigt orkar jag inte göra mer fel nu än vad jag tidiagre har gjort. Jag är ändå ganska säker på att jag gör sånt som är mest rätt för mig  att göra just nu. När det kommer till pengar så känns det bra. När jag jobbar så tror jag i alla fall att jag gör så gott jag kan och jag funderar inte så mycket i efterhand på, om jag under en viss arbetsdag har gjort så mycket fel eller om jag borde ha gjort annorlunda. Jag har ju ändå gjort så gott jag har kunnat. Då kan jag ju inte göra så mycket mer. 
 
När det kommer till min högsta dröm och vision i livet så har jag i alla fall bestämt mig för att sätta dom olika delmål som jag har satt upp för den närmaste framtiden. Innan detta året är slut ska jag ha en viss summa pengar och innan nästa år är slut ska jag ha lyckts spara ihop det tredubbla mot vad jag har gjort i år. 
 
Jag bryr mig inte så mycket om vad andra säger. Jag utgår från min egen magkänsla och bara det gör att jag inte behöver fundera så mycket på om jag nu gör sånt som känns mest rätt för mig att göra. 
 
Ibland kan tankar komma som att jag redan nu bara ska försöka nå min vision och leva i den typ redan nästa år. Livet är ju kort och man kan aldrig vara säker på hur framtiden ska bli. Med detta i bakhuvud så får jag en tanke om att jag kanske bara ska bryta vad jag har planerat och ta en genväg för att nå det slutgiltiga målet. Min magkänsla säger ju nånting annat, men det kan ändå vara lockande maxa allt och ta och ta dom risker som ag tror jag måste våga ta för att jag ska ha en chans att nå det slutgiltiga målet. 
 
Jag tror ändå att det är bättre för mig att göra som jag har planerat. När jag vill få en förändring i livet så vill jag att det ska ske på ett naturligt sätt. Om saker och ting i mitt liv händer för snabbt så blir jag bara stressad och oroliga. Jag får inte med alla detaljer som kan vara viktiga och i slutändan kommer jag ju bara att ångra mig att jag hade för bråttom. Om jag ska göra vad jag kan för att förverkliga min högsta dröm i livet, så måste ju det enda rätta vara att göra allt riktigt från början till slut. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE