Kunde inte skriva så.

Jag satt igår och skrev på ett inlägg igår där jag försökte rannsaka mig själv lite. Jag försökte fundera och skriva ner några av mina dåliga egenskaper. Jag skrev ungefär två stycken och sen kände jag bara att jag mådde dåligt över vad jag hade skrivit. Jag var på tok för hård mot mig själv och jag kände också att detta behöver jag inte sitta och skriva och sen publicera så att alla som vill kan läsa om sånt som för mig kan vara väldigt jobbigt.
 
Även om jag vill blogga mycket om mina innersta tankar så är det väl inte meningen att jag ska må dåligt av något jag skriver. Jag kan ju skriva om jag redan mår dåligt över något. Om jag tömmer tankarna kring vad jag redan mår dåligt över då mår jag ju ofta bättre sen, bara för att jag har fått skriva. Men nu blev det ju så att jag började må dåligt av det jag skrev, och sen kände jag bara att detta är inte något som jag ska publicera. Det är inte mening att jag ska må dåligt över mitt bloggande. 
  (null)

 Jag kan ju fundera över mina fel och brister utan att ta hjälp av bloggen. Man kan ju jobba med sig själv på många olika sätt. Känner man att man är eller gör på ett visst sätt som man skulle vilja förändra, så får man väl bara försöka göra saker och ting på ett annat sätt och öva för att bli bättre.  Jag behöver kanske inte alltid skriva ner allting som jag tänker på. Det gör jag väl inte heller, men ibland skriver jag blogginlägg där jag kanske tar upp för mycket till ytan.  Om jag inte mår bra över något som jag sitter och skriver, då finns det ju ingen anledning att skapa ett sådant blogginlägg. Jag ska ju må bra av detta och det ska vara kul att hålla på.  
  (null)

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE