Tar små steg närmare visionen.

Hej! 
 
Det har varit skönt med en ledig helg. Jag skulle ha jobbet, men jag satt för ett tag sen och kollade på bla denna veckans arbete och då kändes det mer rätt att ta bort helgjobbet. Allt för att jag ska må bra och känna att jag inte jobbar för mycket. 
 
Idag har jag tänkt mycket på min vision i livet. Jag har mest varit glad över att det känns så bra med detta. Jag har för länge sen kommit över det där med att fundera kring hur jag ska skapa förutsättningar för att nå min vision. Förutsättning för att jag ska lyckas med den finns där redan och bara det känns som ett förverkligande av en dröm. Jag kan idag göra saker och jobba systematiskt med att nå min vision. Jag tar några små steg i taget varje månad och undan för undan så får jag det bara bättre och bättre. Tricket är att jag inte försöker göra så stora förändringar på för kort tid. Jag tänker mer att jag ska ta små steg, men ändå ta mig framåt. Detta gör ju att jag inte behöver anstränga mig och kämpa så jäkla mycket med det. Jag har några dagar per månad där jag gör saker som tar mig framåt på "vägen". Någon dag når jag vägens slut och då lever jag i min vision och högsta dröm. Skulle jag försöka förändra allt nu och göra väldigt mycket på kort tid, alltså ta för stora steg på vägen mot målet, då skulle det nog bara sluta med att jag tröttnar och i bästa fall så börjar jag om och gör ett nytt försök. Eller så tröttnar man helt och försöker aldrig mer igen. Det vore ju inte så bra. Sen är ju inte ge upp något alternativ för mig. I alla fall inte när det kommer till vad jag drömmer om.  
 
Allt av de jag gör som tar mig framåt i detta med min vision gör att det blir bättre för min ekonomi. Det gör att jag lättare kan tjäna ännu mer pengar. Tex till nästa år så behöver jag inte spara lika mycket pengar som jag känner att jag  måste göra nu under detta året. Nästa år kan jag sänka sparandet, bränna mer pengar än vad som nu är möjligt och ändå kommer jag att kunna tjäna mer pengar än vad jag har gjort tidigare. Det är så jag ser det just nu och jag tror inte jag har fel.  Det känns coolt och jäkligt bra att kunna se detta. Jag har gjort det där lilla extra tidiagre för att jag ska ha det bra idag. Jag behöver inte längre kämpa med att skapa förutsättningar för att jag ska kunna få undan pengar till sånt jag drömmer om. Förutsättningarna finns där nu och frågan är inte längre om jag kommer att lyckas. Det är mer frågan om när kommer att leva i min dröm och nå min vision. Det är så jag tänker och så måste jag tänka om jag vill klara av vad jag vill åstakomma i livet. Om jag inte tror på mig själv, då kan jag lika gärna sluta drömma.  
 
Någonstans i allt detta så känner jag att jag på ett sätt redan har lyckats för jag känner äntligen att jag har slutat kämpa och mer börjat leva. Jag kan unna mig och samtidigt jobba med att förverkliga drömmar. Jag hittar lätt till känslan att jag mår bra. Jag är glad att jag alltid tycker att det viktigaste i livet är att man mår bra och att inget annat spelar någon roll om man samtidigt inte mår bra. För så är det väl? Det enda vi alla egentligen vill är väl att må bra? Även någon kanske tycker att jag gör fel så är det ju vad jag tycker i slutändan som räknas. Det är ju mitt liv och jag lever och jobbar utifrån min förutsättningar. Jag jämför mig inte med andra och ser vilka "vägar" dom tar i livet. Jag går mig egen väg och det är då det oftast blir bra i slutändan. 
(null)

 
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE