Förvirrad och gör tvärtom.

Hej! 
 
Skönt att det blivit helg och att jag nu har kommit hem från jobb. Nu är man ledig och det känns inget annat än bra. Jag har haft några veckor nu av ganska mycket jobb. Jag kanske har gjort dom lite tuffare själv också. Jag tänker mycket på hur jag ska jobba för att det ska kännas bra för mig, men sen lyckas jag inte riktigt jobba på ett sånt sätt som jag själv vill. Jag tänker väl lite fel också. Många pass känns ju lite jobbiga och kanske inte så roliga när man ska börja sin arbetsdag, och då får man ingen bra känsla och sen känns det väl mer jobbigt än vad det egentligen är. Jag kanske inte ska tänka så mycket på vad jag har att göra på jobbet. Bättre att bara slappna av till max och ta allt som det kommer. Jag kommer att ha en hel del tuffa veckor framöver också. Om jag bara låter det vara som det är och inte funderar så mycket mer än så, då blir nog känslan kring allt som har med jobbet att göra mycket bättre. 
 
Missförstå mig bara inte nu. Jag trivs bra med mitt jobb och jag har massor med pass som jag tycker känns bra att jobba på med. Det bara att jag också ibland tänker för mycket på allt som kan vara tufft och jobbigt med detta. Jag vill inte fortsätta så. Jag vill att mer av allt som känns jobbigt istället ska kännnas bra, eller så behöver jag inet känna nånting. Är det inte bra så behöver det inte vara nånting. Lite som jag tänker kring kommentarer från följare av Dannebloggen. Har folk inget positivt att skriva till mig så tycker jag inte att dessa människor behöver tala om något för mig överhuvudtaget. 
 
Annars så tycker jag att mycket just nu känns lite förvirrande. Jag vet inet vad jag ska göra eller hur jag ska tänka kring massor av saker. Jobbet som jag sa kan kännas tufft ibland. Jag vet inet riktit vad jag ska göra med min ledighet. Jag vill göra mer än vad jag känner att jag kan. Samtidigt tänker jag att jag kanske kan göra mer än vad jag själv tror. Jag är bara för orolig för att saker och ting ska bli så jäkla fel. Jag vet ju ibland att jag säger till mig själv vad jag ska göra. Tex tagga ner, men istället skruvar jag ofta upp tempot ännu mer. Det blir liksom tvärtom. Jag vet inte om just det där är ba eller dåligt. Ibland känns ju allt bra när jag mer släpper kontrollen och inte riktigt gör som ag har tänkt mig. Jag känner ändå att jag kan inte leva ett liv där jag inte vågar göra fel. Jag vet ju inte alltid vad som är rätt fel innan jag ska göra något. Många gånger vet man ju inte det förrän efteråt. Undertiden får man väl lita på sitt egna omdöme.
 
Det som känns bra just nu är att jag drar in pengar  och jag vet ju vad jag vill göra med en stor del av alla pengar i framtiden. Jag har ju min vision och högsta dröm som jag säkert tänker alldeles för mycket på. Det känns bra, men jag har mycket kvar att göra och allt ska ju ske i rätt ordning och under ganska lång tid framöver. Detta känns ändå rätt att köra på just nu. Jag får det ju hela tiden bättre och bättre ekonomiskt, för varje månad som jag gör nånting för att komma till punkten där jag känner att jag har lyckats förverkliga min högsta dröm. 
 
Mycket annat i mitt liv får väl vara som det är. Lever jag i nuet och försöker vara avspänd och fri från stress. Då kommer jag att må bra. Jag säger som jag alltid brukar säga: Det viktigaste för mig är att jag mår bra.  
(null)

(null)

(null)

 
 

Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE