Allt gick så fort.

Lördag
Det är alltid skönt med en ledig helg och jag slappar mest. Det har blivit en promenad på ca 6 km. Jag har ätit gott och kollat en hel del film. Ett glas bubbel ibland kan ju också vara gott. 
 
 
 Jag har ju lite att fira också. Jag fått ihop allt som jag ville ha det med ekonomin för denna månaden. Det kändes riktigt bra eftersom jag tjänade betydligt mer på allt jag gjorde än vad jag hade räknat med att jag skaulle göra. Allt gick också väldigt fort. Jag brände typ 25 000 kr och sen tog det bara några timmar så fick jag tillbaka nästan 40 000 kr. Jag brukar annars få vänta ganska länge på pengar som jag tjänar på olika sätt, men denna gången var det inte så. Rätt skön känsla när allt bara faller på plats på exakt det sättet man vill och har tänkt på ganska länge. 
 
Jag är ganska taggad på detta med pengarna nu. Jag ser min chans att under en tid kunna få in ganska mycket pengar på kort tid. Alltså mycket för mig. Jag känner också att jag är väldigt väl förberedd och då brukar det ju gå bra, samtidigt som man känner att man har kontroll även om man tycker att mycket händer väldigt snabbt. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE