Vecka 24

Denna veckan har jag 4 dagar av jobb och sen 3 dagar av ledighet. Den ledigheten längtar jag faktiskt efter redan nu. Jag är inte så sugen på att jobba på just nu. Jag tror att det beror på att jag snart har semester och den längtar jag naturligvis också efter. Man har väl börjat räkna ner och då känns ju lätt alla arbetsdagar lite extra tråkiga att behöva ta tag i. Det är ju skönare och kanske också lyxigare och vara långledig eller ha en månad av semester. Jag börjar inte min semester förrän sista veckan i denna månaden, men nedräkningen har nog redan börjat. 
  (null)
 
 Jag ska annars försöka få mer gjort denna veckan än vad jag fick förra. Jag var ganska trött förra veckan. Jag tänkte ofta att jag skulle ta tag  i tex vardagliga saker eller bara göra nåt som jag har tänkt på länge att jag ska fixa. Jag tänkte också blogga mer och bara vara mer aktiv på mina sk sociala medier, men inget blev liksom som jag hade tänkt. Och att bara tänka på att man ska göra något, gör ju inte att det automatskt blir gjort. Jag var väl lite för trött. jag orkade inte bry mig. Denna veckan ska jag försöka bry mig mer i alla fall. 
 
Jag ändå nöjd med dom antal steg som jag fick ihop förra veckan. Det var nära 80 000 stycken. Jag har tänkt att jag ska köra på så till jag börjar min semester. Sen ska jag försöka öka det där med antal steg per vecka.  
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE