Världsliga ting - Fötterna på jorden

I tisdags skrev jag ett inlägg som handlade om lite av alla saker som känns bra i mitt liv just nu. Mycket är bra, men allt känns ju aldrig perfekt. Mycket är ändå bra, men jag tänkte att jag skulle ta upp några saker i detta inlägget som är mindre bra. Sen är ändå detta världsliga ting. Jag är för det mesta nöjd och glad över att så mycket i mitt liv just nu känns så j*kla bra! 
 
Saker som kanske är mindre bra, men ändå världsliga ting:
 Jag skulle önska att jag kunde sova lite längre på morgonen. Jag har sedan en tid tillbaka vaknat på tok för tidigt. Jag sover gott om natten, men det känns inte varken bra eller roligt när man tex vaknar klockan 03:00 på natten och sen kanske jag inte ska börja jobba förrän klockan 06:00. Vaknar jag så somnar jag sällan om. Jag tänker att jag ska vara duktig och gå lägga mig tidigt, men då vaknar jag för tidigt istället. Lägger jag mig för sent då fattar ju vem som helst att man inte känner sig utvilad  på dom tiderna som jag allt som oftast börjar jobba på. Typ klockan 04:30 - 06:30. 
 
En annan sak som rent ut sagt känns skit är detta med COVID-19. Det verkar ju ändå som det börjar bli bättre och snart hoppas jag att allt blir som det var, innan man visste att något som heter coronavirus ens existerade. Jag hade ju så mycket planer för 2020. Nu har mycket av dessa saker bara gått åt helvete. Det postiva är ju ändå att jag sparar mycket pengar eftersom jag känner att jag inte kan göra så mycket. Jag vill ta detta med viruset på allvar. Jag tänker inte bara leva som att detta inte finns. Men jag vill att det ska ordna upp sig, så att jag kan leva mer precis som jag själv vill.  Jag sparar och tjänar pengar pga av COVID-19, men jag hade hellre sett att detta med viruset aldrig hade hänt. Hade jag fått välja så hade jag lätt kunnat skita i pengarna. 
 
Jag grejar med ganska många olika saker just nu. Jag har aldrig varit så säker på vad jag vill, men mycket av allt jag grejar med är jag bara i början på. Jag orkar inte greja hur mycket som helst och köra skiten ur mig för att bli klar snabbare. Jag tar bara lite i taget och allt får ju ta den tid det tar. Men ibland kan jag önska att vissa saker går snabbare än vad det gör. Man tröttnar lätt liksom. 
 
Detta är ändå världsliga ting. Mitt liv är inte perfekt, men jag är för det mesta nöjd och glad. Jag känner att mycket av allt känns ganska lagom just nu. Ingenting av allt jag gör är för mycket. Och av sånt jag har och vill ha mycket av i livet får jag inte för lite av. Så jag ska väl inte gnälla, men ibland känner jag att det kan vara skönt att få göra det också.  
 
 
 









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE