Årets Musikhjälpen?

Nästa vecka drar Musikhjälpen igång igen. Skönt med nånting i år som för en gång skull inte är inställt. Vad ska jag göra för Musikhjälpen denna gången? Ärligt talat så vet jag inte. Om jag drar ett snitt på hur mycket jag har bidragit med till Musikhjälpen sen 2015 så landar det väl på en summa omkring 18 000 kr per år. 
 
I år vet jag inte alls om jag kommer att skänka så mycket. Eller om jag ens kommer att skänka några tusenlappar överhuvudtaget. Jag är faktiskt inte så taggad på det som jag tidigare  har varit, men jag gillar ju programmet och jag kommer att följa det. Mest på radion för jag jobbar så sjukt mycket nästa vecka. Jag kommer också att ha en stor summa pengar som jag skulle kunna bidra med. Man kanske trots allt känner för att på något sätt vill vara med och bidra med en ansenlig summa pengar när väl programmet är igång. Gör jag det så kommer det ändå inte att sabba något annat för mig. Det finns utrymme, men jag vet inte alls vad jag vill. Men det är ändå skönt att jag har precis lika mycket pengar att bolla med som jag har haft tidigare år, då jag ibland har skänkt ganska mycket. 
 
Problemet är att jag tyckte redan förra året att Musikhjälpen mer hade gått ifrån det där med fett coola auktioner som jag tycker har varit bra innan 2019.  Är det något som har varit min grej genom åren så är det ju att jag har budat på auktioner och sen har jag lyckats ta 1-4 auktioner varje år, sedan jag började följa programmet på allvar 2015. Det känns som Musikhjälpen mer har gått över till att lotta och tävla ut saker som man kan göra eller få. Typ: Är man med och bidrar med 50 spänn i en bössa så är man med i en utlottning om nånting. Jag tänker liksom inte bidra med att spela med mina pengar. Jag vill mer vara med på det sättet där det gäller att vara beredd att betala mest för att få nånting. Nu kommer det ju säkert att finnas fett coola auktioner också. Jag har redan koll på en, men jag är inte helt säker nu om jag kommer att bry mig fullt ut och försöka ta hem den. Sen får man väl se. Jag kanske upplever att årets >Musikhjälpen ändå har bättre auktioner och mer av dom än vad man tex hade 2019. Bara för att jag tyckte att det hade blivit sämre förra året så är det ju inte alls säkert att jag känner så under nästa vecka. Men som sagt:  Jag tycker inte det där med auktionerna förra året  var lika bra som åren 2015 - 2018. Under 2019 tyckte jag mig se att man hade gått ifrån det där med auktioner som var Musikhjälpens officiella och mer riktat in sig på digitala bössor. Det var min känsla av det och fortsätter det så i år också, då är jag inte säker på att jag vill vara med och bidra som förr, men nånting kommer säkert jag också att göra för årets Musikhjälpen. Det går ju ändå inte att komma ifrån att pengarna som man bidrar med går till en bra sak. Möjligheterna för mig att bidra i år är minst lika bra som dom har varit andra år. Så jag kan om jag vill, men jag vet inte om jag vill som förut. Jag ska vara helt säker på att jag vill bidra på något sätt. Jag gör det inte bara för att jag har gjort det tidigare. Det är något jag verkligen ska vilja göra, och så ska det alltid vara.  
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE