Nyårslöfte🤔

 
Brukar ni ha nyårslöften. Jag brukar ha det. Jag har inte alltid lyckats hålla vad jag lovar mig själv, men jag har alltid gjort ordentliga försök med att lyckas fullt ut med alla nyårslöften som jag genom åren har haft. Denna gången är jag långt ifrån säker på att jag kommer att lyckas, men jag ska verkligen försöka. Detta är ju verkligen något som ajg gör för min egen skull och för att jag ska må bra. 
 
Under 2020 så har jag tänkt att mitt nyårslöfte är att jag minst en gång per månad ska göra nånting utöver alla dom vardagliga och ständigt återkommande sakerna som man tex gör flera gånger i veckan, året om. Detta kan handla om allt från att bara åka till en annan stad i Sverige och ta in på hotell,  till att kanske förverkliga någon av alla drömmar jag har.  Egentligen kan det vara vad som helst...bara det är något som inte är ständigt återkommande i mitt liv. 
 
I år har jag ju tex: Hängt backstage med Peg Parnevik på Liseberg, Besökt Bokmässan i Göteborg, Haft en helg i Stockholm och varit i Karlstad på dop. Sådana saker är ju för mig inget som typ händer flera gånger per vecka och mitt nyårslöfte får bli att jag helt enkelt gör nånting utöver allt de vanliga som jag typ alltid gör. Det kan också handla om att jag köper en sak som jag länge har tänkt att jag ska köpa, men det blir liksom aldrig av. Man har ju drömmar även när det gäller sånt. 
 
Jag tror att det kan bli ett väldigt roligt 2020 om jag håller mitt nyårslöfte. Jag har och kommer att ha mycket att se fram emot, samtidigt som jag hoppas att jag kommer att må väldigt bra av att jag unnar mig saker med jämna mellanrum, under en helt år.  Det blir liksom oftare nånting annat än den vanliga "vardagslunken" som man ofta hamnar i för mycket och är länge. Till 2020 så ska jag i alla fall försöka ändra lite på det där med att bara göra sånt som jag typ alltid gör.  
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE