Nattblogg.

 Det som är skönt är att jag känner mig helt avspänd. Jag tar det så lugnt med allt. Jag har mycket pengar och bolla med och på ett sätt känns det otäckt, samtidigt som det känns bra att allt mitt tålamod och kämpade under hela detta året nu betalar sig. 
 
Nu är det ju mycket Musikhjälpen som gälller för min del. Det känns skönt att jag inte sätter någon press på mig själv när det kommer till att jag ska skänka pengar. Jag kommer att försöka buda hem någon eller några auktioner om jag själv känner att det är något jag verkligen vill ha. Misslyckas jag är det lugnt.  Jag kommer inte att känna mig ledsen för det. Jag vet vad jag vill och jag kommer inte att göra något som jag inte vill göra. 
Jag är också glad att jag redan i början av Musikhjälpen känner att jag vill följa detta under hela veckan. Jag har haft en känsla nu innan att jag kanske inte kommer att gilla detta programmet lika mycket som jag har gjort andra år.  Dessa tankar kan jag redan nu säga att jag kan lägga åt sidan. Jag tycker redan nu att programmet är minst lika bra som det har varit tidigare år. 
 
Imorgon har jag en ledig dag till. Jag längtar nu till långpromenaden. Det känns också skönt att jag nu är helt säker på att allt kommer att kännas bra under morgondagen också. Känslan i kroppen är riktigt skön nu och den tror jag att jag kommer att kunna behålla inom mig länge. Jag hoppas det i alla fall. 
 
(null)
 
(null)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE