Mina tankar om Musikhjälpen.

I morgon börjar Musikhjälpen och  jag tänkte så här dan före dela med mig av mina tankar och erfarenheter av detta programmet. Det är ju ett program som jag gillar och jag har ju också dom senaste åren bidragit med en hel del pengar.  
 
Min grej har väl blivit att jag genom åren har budat på Musikhjälpens auktioner på Tradera. Jag har ofta tänkt att jag får en chans att träffa en eller flera personer som jag kanske länge har tänkt att jag vill träffa. Samtidigt får jag uppleva nånting roligt och dom pengar som jag betalar för det jag gör går ju till en bra sak. I stora hela så kan jag säga att jag i slutändan alltid har blivit nöjd med allt som jag har budat hem. Dessutom har jag alltid känt att jag har en bra kontakt med dom personerna som jag kan kontakta på Radiohjälpen om det skulle vara så att jag får några problem med tex en givare av en auktion. 
 
Jag har som sagt i slutändan alltid varit nöjd med alla auktioner som jag har lyckats buda hem, men allt har inte varit problemfritt och vid ett tillfälle så fick jag inte ens uppleva det som jag hade budat hem. Jag fick då tillbaka alla pengarna, så i slutändan kan man väl säga att jag blev nöjd ändå. 
 
Många har frågat mig om vad jag kommer att bidra med till Musikhjälpen i år och säger bara som jag alltid har sagt att jag vet inte alls. Jag gillar programmet, men jag har sagt att jag aldrig kommer göra detta till en tradition att jag varje år skänker pengar till Musikhjälpen. Vill jag göra något för Musikhjälpen så gör jag det, men känner jag inte alls för att bidra på något sätt, då kan jag lätt strunta i det. Jag tycker inte jag behöver ha något dåligt samvete när jag totalt sett har pumpat in ca 80 000 kronor i Musikhjälpen. Det känns bra och det är inget jag ångrar.
 
Det kommer inte att bli så i år att jag åker och upplever Musikhjälpen på plats. Det gjorde jag ju förra året, men i år känner jag inte att jag varken har tid, lust eller ork. Jag gjort det en gång och jag nöjer mig så. Jag känner inget behov av att få mer av just den upplevelsen igen.
 
Jag vet egentligen aldrig innan hur mycket jag kommer att bidra med till Musikhjälpen. Jag vet heller inte hur mycket jag kommer att följa Musikhjälpen på Radio och i TV i år. Jag vet bara att jag gillar Musikhjälpen. Jag tycker att det är coolt att man ställer en bur på ett torg och kör detta i 144 timmar. Man samlar in pengar till en bra sak och på söndag nästa vecka så har man säkert fått in  in minst 50 miljoner kronor. 
(null)
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE