Fullt blås på mig nu.

Oj! 
 
Nu kör jag ganska hårt med allt nu. Igår fick jag in ganska bra med pengar. Jag har jobbat mycket idag och jag har mycket jobb kvar denna veckan. Mitt i allt jobbande så kommer det ju snart en  ledig dag, men den dagen är det ju dop för min systers dotter som gäller. Då blir det ju full ös upp till Karlstad.  Sen efter den dagen ska jag hem och jobba igen. Då börjar jag på ett helt nytt schema.  I 1 år framåt ska jag jobba på det.  
 
 
Musikhjälpen är ju också i full gång och jag följer det ganska mycket. Jag tycker att programmet håller hög kvalitet i år. När jag ser eller lyssnar på programmet nu så tycker jag att mycket i  har blivit bättre mot hur det har varit tidigare år. Jag har svårt att förklara vad exakt som är bättre, men på något sätt  känns allt med programmet tyngre och större i år. Ddet känns lite som om man är med där på torget, fast jag sitter hemma eller i bussen. 
 
Det är fullt blås på mig denna veckan. Mycket Musikhjälpen som sagt. Mycket pengar har jag att bolla med. Det också december och jag som många  andra tänker väl en del på hur man ska hinna allt inför jul och nyår. Jag har lite plner, men jag vet inte om jag får ihop allt. Jag får ju se också hur mycket energi, tid och orka jag har. Jag tänker inte spela med min hälsa bara för att jag vill få gjort så jäkla mycket nu. Jag prioriterar fortfarande mina promenader och jag vill nå dom där 70 000 stegen varje vecka, även under dessa veckor i december.  
 

 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE