Detta blir en lång dag.

Jag är upp tidigt. Jag hade ju i alla fall kunna ligga kvar i sängen en timme till, men jag vaknar till och hur jag än försökte så kunde jag inte somna om. 
 
Detta kommer att bli en lång dag. Jag massor av jobb och sen vill jag ju ändå hinna med en kvällspromenad. Jag är fortfarande lite mörbultad i kroppen efter förra veckans höga tempo, Musikhjälpen, jobb och allt grejande. Jag börjar fundera på om jag kommer att kunna återhämta mig under denna veckan.
 
Jag ska nog inte tänka så mycket på det nu. Det är bara att jobba på och greja vidare. Lever jag i nuet och slappnar av  så mycket jag kan så kommer det tids nog att kännas bättre i kroppen också. Jag vill ju så mycket nu och jag mår trots allt bra så varför inte ta vara på mycket av den posiiva energi som jag ändå känner. 
 
Jag har också sett det senaste dygnet att jag har fått massor med besökare på min blogg. Inget rekord är slaget än, men fortsätter det uppåt nu under förmiddagen då kan jag nog sen säga att jag under det senaste dygnet har haft fler besökare på ett dygn än vad jag någonsin har haft tidigare. Men jag är inte riktigt där än så jag väntar och ser. 
 
Ha en trevlig dag!  
 
 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE