Jag stannade kvar💜💜

(null)
BokmÀssan Àr för min del avslutad för i Är. Det Àr ju en dag imorgon ocksÄ, men jag kÀnner att det rÀcker för min del. Idag fick jag ut ganska mycket av mÀssan. Till skillnad frÄn igÄr sÄ kÀnde jag  hann med att lyssna pÄ dom förelÀsarna eller författarna som jag ville se och lyssna pÄ. Jag fick springa lite mellan olika platserna inne pÄ mÀssan, men inom ramen av en och eller tvÄ timmar sÄ hade jag hunnit med Leif GW Persson, Patrik Sjöberg och Silvana Imam.
 
Jag lyssnade Àven pÄ andra personer som jag igÄr hade missat p.g.a att jag inte orkade, eller inte hann med. Skönt att man kunde ta igen det idag. Jag var ju ocksÄ pÄ plats direkt nÀr BokmÀssan öppnade klockan 09:00. Det gjorde ju att jag inte behövde knö sÄ mycket med hur mycket annat folk som helst de första timmarna. Sen vÀlde det ju in massor med folk, men dÄ hade jag ju redan hunnit med mycket av sÄnt jag ville fÄ gjort pÄ mÀssan idag.
 
 
Jag stannade Àven kvar en stund lÀngre, fast jag kunde kÀnna att jag kanske skulle börja dra mig hemmÄt. Det var bra att jag ÀndÄ var kvar lite till. DÄ fick jag ju liksom ut mer av mÀssan.  Jag snubblade liksom in pÄ nÄgon förelÀsning som jag bara av ren slump rÄkade lÀgga mÀrke till. NÀr detta hÀnde sÄ visade det sig att det var riktigt bra, och jag kÀnde ju i slutÀndan att jag blev 100% nöjd med denna dagen. Det har varit lite si och sÄ det dom andra dagarna.
 
 Jag köpte Àven lite böcker och jag passade pÄ att fÄ dom signerade. Jag kunde heller inte hÄlla mig att ta en bild tillsammans med sjÀlvaste Ingemar Stenmark.
(null)
(null)
Bodström var intressant att lyssna pÄ. Han pratade om sin senaste bok som handlar om fallet med den sk "arbogakvinnan", Johanna Möller.
 
(null)
(null)
(null)
(null)
Jag köpte Patrik Sjöberg's senaste bok, som jag ocksÄ fick signerad av honom.
 
(null)
(null)
(null)
(null)
Man fÄr ju inte missa Leif GW pÄ BokmÀssan.
 
(null)
 
(null)
(null)
Silvana Imam's bok var den klart snyggaste av alla böcker som jag sÄg pÄ mÀssan. Den Àr sÄ fin att man bara kan ha den som prydnad hemma.
MÄnga coola bilder var det i den ocksÄ. Extra kul att fÄ den signerad och att det stÄr: Till Daniel.... Lite personligt ju. Denna boken ska jag vara rÀdd om:)
 
 
(null)
BokmÀssan 2018 Àr som sagt över nu för min del. Jag kÀnner mig nöjd. Som jag tycker sÄ fick jag i slutÀndan ut max av det. Jag vill tillbaka nÀsta Är igen. Jag kÀnnerf att jag trivs bra pÄ BokmÀssan, i alla fall under dom tiderna dÄ det inte Àr sÄ jÀkla mycket folk inne pÄ Svenska MÀssan i Göteborg.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE