Jag är ofta nära mina känslor.

Tänkk att man fortfarande kan gå i kortbyxor och känna av sommar och värme. Trots att vi är i mitten på september så var det 16 grader varmt när jag gick till jobbet i morse. Mitt på dagen och under eftermiddagen har det varit runt 20 grader varmt. Jag gillar detta även om jag kan vara lite orolig för att värmen nog beror på den globala uppvärmningen som känns lite obehaglig. Det värsta tycker jag är att man inte kan veta vad som snart kan hända, pga klimatförändringarna. Denna generationen människor som nu finns på jorden är väl dom första som verkligen får känna av klimatförändringarna på riktigt. Samtidigt känns det som att vi är den sista generationen människor som kan göra något åt saken. Jag kan ärligt säga att jag kan känna oro, men samtidigt gillar jag ju att det fortfaranden är sommar. Fast.....
 
 Jag lever ofta nära mina känslor. När jag är arg då är jag ofta riktigt arg. När jag är glad då syns det verkligen på mig att jag är glad. Är jag ledsen så har jag lätt för att gråta osv.. Jag har dom senaste dagarna varit förbannad över några saker. Jag har varit så arg så jag har kokat innombords. Jag känner att jag skulle vilja göra något åt saken, om man säger så. Jag tänker att jag verkligen ska gå med full kraft framåt för att få till dom färändringar som jag vill åstakomma. Jag har lite tappat mitt tålamod nä rdet gäller vissa saker och människor som man ska behöva stå ut med ibland. Någonstans vill man ju bara sätta ner "foten" markera och göra det jäligt tydligt att nu räcker det. 
 
Sen är det ju så att det finns ju massor av saker som kan gör mig förbannad, men allt kan man ju inte bry sig om. Problemet med mig kan väl vara att när jag blir riktigt förbannad så lever jag nära den känslan så när jag grejar och försöker få till en förbättring så går jag på ren ilska. Det är inte alltid det bästa sättet. Ibland skulle jag vilja vara bättre på att backa lite i min ilska över något. Samtidigt är det ju så att att jag inte blivit rasande över det jag vill få en förädring på, då hade jag nog inte brytt mig överhuvudtaget. Jg lever ju ocks¨å nära mina känslor så oavsett och det vilja göra. Jag skulle bara bli jäkligt slö och otroligt dålig på att vara kreativ i det jag sysslar med. Jag tror ju också att lite stress och lite ilska är bra för själva prestationsförmågan. Det har jag i alla fall fått bevisat för mig själv många gånger när jag höll på med pingisen. Ibland räckte det med att man bara blev lite förbannad och sen lossnade allt från ett skitdåligt spel till ett väldigt bra spel utifrån min kapasitet och förmåga.  
 
Nu är det ändå så att jag mår bra och jag är ju nära den känslan också. Jag har många roliga saker på gång som jag ser fram emot. Jag får mycket gjort, vilket får mig att känna mig nöjd med mig själv. Det kommer in bar med pengar hela tiden och detta göra ju att jag löser helt sjuka ekonomiska målsättningar som inte ens hade varit värt att tänka på om jag inte hade fått in så bra med pengar som jag faktsikt får. 
Mitt liv är bra på många sätt och jag tror att jag tror att jag jag någonstans mår som allra bäst när jag lever nära mina känslor och är 100% ärlig med vad jag faktsikt känner. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE