Ibland är det bara ren tur.

 Mycket känns bra nu. Den ena grejen efter den andra faller på plats. Detta gör ju att jag nu är ganska säker på att jag fixar allt som jag vill få fixat under detta året. Att vissa saker löser sig, gör det för att jag jobbar hårt. Andra saker löser sig för att jag har mycket tålamod. Att jag vet vad jag verkligen vill åstakomma hjälper mig också att fixa saker och ting. Sen är det ju också så att vissa saker som jag lyckas med är ren tur. Jag kanske har turen på min sida p.g.a att jag vågar köra på med allt de jag vill få fixat.  
 
Jag känner också hur saker och ting närmar sig. Det finns liksom inget "sen" längre. Det är nu som jag måste göra allt som jag vill få fixat. Det handlar mest om pengar. Jag har lite roliga saker på gång, men när mycket nu närmar sig så kommer tankar på om jag verkligen gör rätt som unnar mig saker för en hel del av dom pengar som får in för att jag vill rätta till många av dom fel som jag tycker att jag gorde förra året.
 
Samtidigt så tror jag att jag att jag inte skulle klara av att greja och ägna mig åt att få loss de alla dom pengar som vill få loss om jag aldrig unnar mig någonting. Jag skulle tappa tålamodet och energin. Många av dom roliga saker som jag gör och har gjort handlar ju om att jag ska koppla av släppa den vanliga vardagen lite. När jag sen kommer tillbaka till det vardagliga grejandet så känner jag att jag har mer energi, och jag är mer taggad över att faktsikt slutföra alla saker som jag vill få fixat. Jag vill få mycket fixat för att jag sen ska kunna ha fler roliga saker på gång, som jag sen också ska kunna genomföra fullt ut. De kan vara roliga upplevelser som sen blir minnen för livet. Jag mår bra och jag har inga större bekymmer med någonting jsut nu. Jag löser ju de mesta, även om vissa saker fixas på att jag har ren tur. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE