Snurrigt och varmt.

Jag var så trött igår. Jag hade egentligen massor som jag ville få gjort under gårdagskvällen, men tröttheten tog över. Det bara snurrade i huvudet och jag orkade absolut ingenting.
 
Idag känner jag mig piggare och jag har redan nu på förmiddagen fått gjort en hel del. Man har ju sina ärenden att göra och dessutom vill jag ju alltid ha ordning och reda i mitt hem. Det känns alltid som jag får mest gjort under en förmiddag. Varför det är så vet jag inte, men så känner jag bara ofta att det är.
 
 
Det känns också väldigt bra när man har fått gjort nästan allt på en förmiddag. Man känner sig liksom mer fri och ledig när man vet att man inte har så mykcet som man vill få fixat under dom ca 12 timmar som är kvar av tex denna dagen. Mycket är ju redan fixat och klart så jag kan vara nöjd med dagen redan nu, oavsett vad jag väljer att göra med resten av denna dag. 
 
Sen är det ju så jäkla varmt också. Det är ju inte lika varmt under förmiddagen så det blir ju lite skönare att greja på morgonen istället för på eftermiddagen. Jag klagar inte på värmen. Jag gillar sol och sommar sånt, men när det är så varmt så vill man ju bara kunna slappa och liksom njuta mer av livets goda. Greja mindre och njuta mer liksom.
 
Ha en trevlig dag!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE