Tisdag (2017 10 31)

En helt vanlig dag i oktober är det. Jag gör inte så mycket. Jag är mest hemma och väntar på att klockan ska bli så mycket så jag måste ta mig till jobbet. Idag ska jag köra Vänersnäs och den linjen gillar jag ju bäst.
 
Idag har jag annars kollat igenom mitt sk TV-paket som jag har. Jag kollar ju ganska lite på TV. Tittar jag så kollar jag mest på något program som jag har missat för att jag jobbar kvällen. De få program som jag tittar på varje vecka sänds på 3-4 kanalar. Resten av alla kamaler som jag ändå har, tittar jag typ aldrig på. Jag vet knappt vilka kanaler jag har.
 
Men jag har fått ett brev där det står att fler kanaler ska ingå i det TV-paketet som jag har idag. Priset kommer också att höjas lite. Jag tänkte därför att det kanske vore bra att faktiskt sätta sig ner och gå igenom vad jag faktsikt kan titta på om jag nu någon dag vill ägna mer tid än vad jag brukar göra åt att kolla på TV. Jag hittade mer kanaler än jag först trodde att jag hade. Sen finns det ju mycket annat som är bra med det TV-paket som jag faktiskt har.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE