Jag ska försöka ta vara på detta nu.

 
Jag känner att jag verkligen har "taggad" ner nu. Jag sa ju innan sommaren att jag skulle göra det, fast det blev inte så. Jag gick snarare upp en nivå och bara blåste på med att göra mer saker. Nu har jag fått en liten reaktion på detta som jag brukar kalla för tomehet. Allt jag gjorde var rolgt för stunden, men jag blåste liksom på för mycket. Kroppen hängde liksom inte med riktigt.
 
Nu känner jag  att jag lätt fastnar i grubblerier. När jag gör det så försöker jag direkt tänka på nuet. I den stunden jag börjar tänka för mycket så är det nog bättre att tänka på vad man gör just nu. Tomheten får kännas nu och allt får bara vara som det är. Jag tänker inte försöka göra något för att jag ska känna annorlunda. Tids nog kommer det att kännas bättre i alla fall. Skyndar jag på det så blir det lätt att jag bara mår dåligt igen sen. Jag kanske mår bättre till en början, men känslan av tomhet kommer förmodligen snabbt tillbaka till mig igen, och då är ju tillbaka i den känslan som jag på sikt vill bli fri ifrån. Bättre då att låta det vara som det är och sen kommer jag ju att må bättre tids nog, utan att jag tänker på vad det är som har gjort att känslan av tomhet bara har försvunnit.
 
En sak som inte känns tomt det är mitt bankkonto. Jag har fått inte så sjukt mycket pengar den senaste tiden. Jag vågar nog redan nu säga att 2017 blir mitt bästa år någonsin när det gäller att få in mycket pengar snabbt. Jag har ju ändå under lite drygt ett års tid spenderat en hel del pengar, men det märks inte nu. Pengarna jag spenderar kommer tillbaka snabbt igen, plus att jag får in mer och mer hela tiden. På nåt sätt har jag tjänat pengar för att jag har spenderat pengar. Jag kan inte riktigt förklara hur det logiskt funkar. Det bara är som det är och oavsett om jag bryr mig eller inte så har det under en period nu kommit in mycket pengar snabbt. Det känns faktiskt helt sjukt att lilla jag kan fixa så att det går så bra. Det känns också som detta kommer att fortsätta lika bra som det har gjort ett tag till.
 
När det nu går så bra med att dra in pengar så hoppas jag att jag kan ta till vara på detta på något bra sätt som gör att jag också kommer att må bättre på sikt.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE