Jag gillar årstiden.

Man märker nu att det blir mörkare tidigare på kvällen. Av någon anledning  så gillar detta. Allt blir liksom mysigare. Att tex sitta hemma tidigt på kvällen under en filt och läsa eller kolla på TV kan jag göra mycket just under hösten. Jag finner mer ro i kroppen under denna tiden på året. Jag har ju också "taggat"ner ordentligt nu. Det känns också lättare att faktiskt "tagga" ner nu när det börjar bli kallare och mörkare ute.Det känns liksom mer naturligt att göra det.
 
Jag har sagt till mig själv att jag inte ska boka upp mig på något mer under dessa månader som återstår av detta året. Jag ska bara jobba på och sen typ ta dagarna som dom kommer. Tidigare i år kollade jag ju på om det fanns någon möjlighet för mig att ta mig upp till Umeå i mitten på december. Musikhjälpen kommer ju att sändas därifrån i år och jag har funderat på om jag vill stå utnaför den "bur" som kommer att ställas upp på torget i Umeå och liksom följa lite av detta på plats. Men alla sådana tankar har jag lagt ner för länge sedan. Jag känner inte att det är värt att bry sig om att göra en sådan resa bara för att jag skulle vilja uppleva Musikhjälpen live en gång i livet.Jag kan fixa det, men jag kommer inte tat bry mig. Dessutom kommer det säkert fler år och då finns ju säkert möjligheten kvar för mig, om jag nu fortfarande känner att jag vill. Jag känner ju också att jag vill "tagga" ner med typ allt. Jag kände ju efter Bokmässan att jag bara inte orkar mer. Jag ville bara försvinna från allt. Allt var bara för mycket och det där ordentliga "nertaggandet måste ju komma någon gång. Det senaste halvåret blev bara för mycket för mig och min kropp sa ju ifrån tillslut.
 
Jag behöver ju också tid att fundera över hur jag egentligen vill att mitt liv ska vara, och vad jag vill dela med mig av och inte. Tankar om att tex lägga ner min blogg och mycket av aktiviteten på Instagram funderar jag fortfarande på. Det är bara inte så lätt att fatta ett beslut. Lägger jag ner helt så vill jag vara säker på att jag inte ångrar mig. Om jag fortsätter så känner jag att jag vill ändra på sättet jag tidigare har bloggat på, samt vara mer noga med att hålla på vissa principer som jag under åren har haft med mitt bloggande och andra aktiviteter i sociala medier.
 
Vi får se hur det blir. Jag håller bloggen levande just nu i alla fall. Jag "taggar" ner tillsammans med höstmörkret. Det viktigaste måste ju ändå vara att jag ska må bra. Oavsett vad jag beslutar mig för att göra så kan jag säga nu att  det är i alla fall inte lätt att bara lägga ner något som man har hållit på med nästan dagligen i nio år.
 





Anonym
10 October, kl. 13:21 | Blogg;

Hej Danne!
Lite nyfiken bara, vad menar du exakt med att du vill ändra ditt sätt att blogga på? Vad är det för sätt som du visat upp dig på som du inte gillar?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE