Hur är det med livet?

Hej!
 
Dagarna går och jag är urdålig på att uppdatera min blogg. Jag har väl inte så mycket att skriva om. Jag känner mig ganska tom. Det senaste halvåret har ju varit ganska intensivt. Jag lyckats få gjort mycket, men just nu orkar jag inte mer. Jag har sagt till mig själv att jag inte ska boka upp mig på något mer under detta året. Jag orkar bara inte bry mig om att göra nåt mer, och jag måste ju inte heller göra det. Det får räcka med att jobba på och gå promenader.
 
Det som känns bra är att det rullar in bra med pengar och jag kontroll på det där. Att dra in pengar går i princip av sig själv. Att det går bra där och att det känns som det inom ganska snar framtid kommer att gå ännu bättre, det känns naturligtvis skönt när man nu känner sig lite tom och kanske inte mår jättebra.
 
Jag har under de senaste veckorna fått en ny vän. Jag tror det i alla fall. När jag tänker vän så är det någon som jag får en känsla av att jag kan lita på. Sen känns det ändå som att jag aldrig litar på någon fulllt ut. Jag har alltid haft svårt för att lita på folk och jag skulle kunna skriva långa texter om varför det är så. Det tänker jag inte göra. Jag kan bara konstatera att jag under dom senaste veckorna har släppt en person mer in på livet än vad jag brukar göra. Jag tänker att jag ändå¨ska försöka hitta känslan hur det känns att lita på någon fullt ut. Personen detta handlar om vet att jag har svårt att lita på folk och har klart för sig varför jag är sån. Därför kan jag känna att förutsättningarna finns för att jag ska kunna få en känslan av hur det känns att faktiskt lita på någon, utan att jag får en tanke på om det verkligen går att lita på den här personen eller inte.
 
 





Anonym
10 October, kl. 11:19 | Blogg;

Vad härligt för dig! En vän är fint att ha.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE