Några små uppdateringar.

Här kommer några små uppdateringar om hur mitt liv är och vad jag tänker på just nu.
 
Blev farbror. 
Dagarna går. I veckan har jag blivit farbror. Brorsan och hans flickvän har fått en liten flicka. Allt gick bra och alla mår bra. Inget fel på nånting. Skönt det ju.
 
Jobbet
Under veckan har jag jobbat på. Jag gör inte så mycket annat. Många förändringar på jobbet tror jag är på gång, men just nu är det typ som det alltid har varit. Jag känner spontant att många av dom förändringar som kommer att göras kommer att bli till det bättre. 
 
 Gör det som känns mest rätt att göra.
På fritiden tar jag det mest lugnt. Jag vet inte heller riktigt vad jag vill ska hända eller vad jag ska vill göra, och då är det bättre att inte göra så mycket. Om jag gör nånting så försöker jag göra det som känns mest rätt att göra. Det som känns mest rätt kanske inte alltid är det som är just det jag vill göra. Fast jag har ju lärt mig nu att jag vill så mycket, och gör jag allt som jag vill göra så blir det lätt så mycket så att kroppen inte riktigt hänger med. Alltså försöker jag tänka på vad som är mest rätt att göra, så jag på sikt mår bra av det. Jag tar det lugnt, tar en sak i taget och har tålamod. Alla målsättningar jag hade med detta året har jag redan nu klarat av. Det enda jag just nu är lite missnöjd med det är att jag inte tränar och rör på mig mer. Jag hittar liksom inte någon motivation at ta tag i någon form av rörelse och träning. Egentligen är det väl bara att börja och sen bara köra på, men men...
 
 Balkong
För ett tag sedan blev jag påmind om att jag snart kommer att få en balkong. Jag har ju en bostadsrätt och föreningen här där jag bor har ju beslutat att alla lägenheter ska få balkonger. Det blir ju roligt. Jag har aldrig bott i en lägenhet som har haft en balkong tidigare. Förmodligen börjar det arbetet med balkongerna under våren 2018. Den renovering som jag länge har funderat på att jag ska göra kommer jag nu återigen att skjuta på framtiden. För vilken gång i ordning vet jag inte, men just nu känner jag att det är ju bättre att jag får min balkong och att allt blir klart med den grejen först, innan jag själv tar tag i något annat som har med renovering och byggande att göra av min lägenhet.
 
 Bloggen lever vidare.
Jag ska försöka bli lite bättre på att blogga framöver. Jag vill ju hålla denna blogg uppdaterad och levande. Jag tror inte att jag vill sluta, fast jag har funderat på det som fan den senaste tiden. Den där dagen kommer kanske där jag väljer att lägga av.   Men jag känner ju när jag väl sitter här och skriver att jag gillar att sitta här och skriva och greja med min blogg. Därför känns det inte rätt att bara lägga ner just nu. Jag försöker väl året ut i alla fall och sen nästa år så får man väöl känna lite hur man mår och fundera på vad man vill då. Att jag har tänkt mycket på att lägga ner bloggen kan säker bero på att jag inte har mått så bra de senaste veckorna. Då kommer lätt sådana tankar om att bara läga ner och ge upp allat man håller på med. Jag tror att det är en ganska naturlig reaktion. Just nu känner jag att jag mår bättre igen. Har jag bara tålamod, gör saker i rätt ordning så kommer mycket av allt som kändes så hopplöst och meningslöst fr bara några veckor sedan  att snart kännas väldigt mycket bättre igen. Jag vet ju om att jag ibland har perioder där jag mår dåligt. Jag tror mig occkså veta vad det beror på. Men även om jag ibland mår dåligt så är jag ändå för det mesta nöjd och glad för väldigt mycket som jag har, och kommer att få.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE