Vecka 25

 Måndag igen och till helgen är det midsommar. Det går snabbt. Det var ju inte länge sen det blev vår. Nu är det snart mitt i sommaren, och mitt i år 2017.
 
 
Planerna för denna veckan är som följer:
 
* Jag har en hel del busskörning och jag jobbar tex på midsommarafton. Jag börjar på mitt sommarschema idag och jag tycker det ser ganska bra ut, fast jag har inte sett om jag får köra Vänersnäs över sommaren också. Jag vill det, men jag har inte sett om det blir så.
 
* Jag ska försöka hälsa på mamma igen. Det blir väl på lördag eller söndag.
 
* Löprundor får jag försöka avverka några fler än vad jag gjorde förra veckan.
 
Det är väl lite vad jag planerar att jag göra. Annars är chillar jag ju mest. Jag tar dagarna som dom kommer och känner en evig längtan till min semester. Tiden år ganska fort, men när man väntar på sin semester som jag får vänta på i över en månad till så går tiden långsamt.
 
Sen kanske det ändå är så att mitt liv ändå är som en semester just nu. Det kommer vara ganska lugnt och jobba under sommaren, med undantag för någon partyhelg som jag vet att jag ska köra, fast det blir ju bara kul. Jag har ju taggad ner lite och jag ska göra det ett bra tag till. Man glider mest runt nu. Äter gott och mår bra. Är det fint väder så kan jag inte klaga. Det känns lite som semester redsan nu. Kan jag tänka så, då kanske längtan till den riktiga semestern inte känns så långt borta.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE