Var ute och kikade runt lite.

 
Det är ju lite festival i Vänersborg dena helgen. Aqua Blå kallas detta. Jag var ute lite på detta igår , men det kändes lite avslaget. Sen kanske det är så att det blir lite vad man själv gör det till. Jag är väl inte inne i någon period där jag är på något partyhumör. Jag har ju sen länge bestämt att jag ska tagga ner med det mesta ett tag framöver.
 
Men igår gick jag i alla fall ute och kollade lite. Jag träffade folk som jag kände. Jag träffade också folk som jag inte kände, men dom kände igen mig. Var det något jag märkte var tionde  meter så var det att många vet vem Danne som har Dannebloggen är. Det där hörde jag från alla möjliga igår. Man sa det till, eller så hörde jag det likosm i bakrunden.  En och annan ville också ta en bild tillsammans med mig. Lite sjukt det där ju. Men så är det när man går ut i Vänersborg.
 
 Man kanske skulle ha varit i Göteborg istället? Där är det väl också en festival denna helgen. Summerburst har någon sagt att den heter. Fast det där är nog inget för mig, och jag vill ju som sagt tagga ner nu och det gör jag, och har gjort sen jag kom hem från Stockholm för 2 veckor sen.
 
Får se om jag går ut och kollar vad som händer på Auqua Blå idag också. Det är ju lite mysigt, även om jag inte är så jäkla "tagg" och "pepp" över detta Auqa Blå.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE