V 24

Ny vecka har det blivit. Jag vet att jag har en hel del timmar att avverka i bussen under denna veckan. Min semester börjar inte förrän i slutet av juli.  Jag får jobba på ett bra tag till och känna evig längtan till den där semestern som man i alla fall får, men som går väldigt fort att ha. Däremot när man jobbar på och längtar till semestern, då känns det alltid som man har ett helt år kvar av jobb (oavsett om man bara är en dag ifrån) innan det är dags att börja sin semester.
 
Denna känner jag att jag måste försöka röja upp lite metyp allt så jag får lite ordning. När jag gick upp i morse så hade jag en känsla av att jag inte riktigt visste vad jag skulle börja med att göra. Myycket är så röribgt och jag måste börja med att bara sätta mig ner och fundera på vad jag känner att jag behöver göra. Bara det attdet typ ligger grejer utspridda över hela min lägenhet känns som ett problem, även om det är ett väldigt litet sådant.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med denna veckan. Jag har som sagat en del jobb att göra bakom ratten, annars inga planer direkt. Fast tittar jag mig omkring så ser jag ju direkt vad jag behöver göra.  Jag behöver röja upp. Få lite bättre ordning. Få lite bättre koll på vad jag har gjort och behöver göra framöver. Typ så är det nu. Jag känner att jag inte riktigt vet var jag ska börja, men det är bara att böra mednånting och sen bara göra färdigt det man har börjat med för att sen göra nästa grej.
 
Veckan har börjat och jag vet snart vad jag kommer at börja göra.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE