V 23

Måndag och ny vecka har det blivit. Det känns just nu som jag har myror i huvudet. Jag har varit uppe halva natten. Det tog en jäkla tid för mig att komma i säng i natt. Jag kom hela tiden på att jag skulle göra något och det kunde jag inte strunta i. Jag gick til med ut mitt i natten, trots att jag kände att jag bara borde gå lägga mig.
 
 
Jag sover ju inte så länge på morgonen heller. Bara för att jag går och lägger mkg sent så betyder ju inte det automatiskt att jag sover länge på morgonen. Jag vaknar oftast tidigt och direkt kan jag fundera på vad jag har som jag vill få gjort under dagen. Jag är väl lite rastlös och har ofta ingen ro i kroppen så ibland får jag bara säga till mig själv att jag måste ligga kvar. Jag är i alla fall glad att jag jobbar eftermiddagar och kvällar så jag slipper ta mig til jobbet tidigt på morgonen efter att jag har varit upp en halv natt. Sen måste man ju sova någon gång för annars blir man ju snart som ett lik.
 
Idag kan jag vara lite sur på mig själv att jag inte inför denna veckan har planerat min ledighet från jobbet lite bättre.Hade jag i god tid kollat upp hur jag hade haft det denna veckan så had jag ju kunnat ta ledig idag och på onsdag så hade jag blivit ledig från fredag kväll förra veckan till fredag eftermiddag denna veckan. Jag är ledig tisdag och torsdag denna veckan och därför hade lite bättre framförhållning känts bra denna veckan. Samtidigt vet jag inte om jag hade fått ledigt om jag hade sökt. Det ju sommar nu. Det är inte helt lätt att få ledigt under sommaren, men hade man sökt i god tid så kanske det hade funkat.
 
Jag är ganska dålig på att söka ledigt på ett smart sätt. Jag tar ofta ledigt när jag har planerat att göra något annat istället. Jag tar sällan ledigt för ledighetens skull, fast jag skulle vilja vara bättre på det.Det känns som att  vissa förare på mitt jobb, som typ har kört buss i 30 år är bättre på att hitta sådana där veckor där man typ kan tar ledig två dagar och sen vet dom att dom blir lediga i minst en vecka. Dessa veckor är ju inte svåra att hitta, men jag är dålig på att ha den framförhållningen. Jag tittar liksom inte flera  månader i förväg hur jag har det med arbete för då tycker jag bara att det ser ut som jag har så sjukt mycket jobb hela tiden. Jag har ju också bara kört buss i 11 år så jag har väl inte lärt mig precis hur jag ska göra än. Denna veckan får jag nu jobba lite varannan dag, och så får det bli nu då. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE