Tisdag (2017 06 27)

Nu har man kört hårt under förmiddagen. Jag började tidigt på morgonen med at plocka isär rören under diekbänken i köket. Någon gång måste man ju ta det där skitjobbet och göra rent dom liksom. Vattnet har inte runnit ner ordentligt på länge. Det är ju ett äckeljobb, men jag tog tag i det nu på morgonen i alla fall. Det är nog fan bättre att äta ute jämt för då slipper man göra rent i rören under diskbänken. Äter man ute, då har man ju aldrig något att diska, och då blir slippar man göra rent rören.

Jag grejade också nere i tvättstugan så det blev så att jag grejade med det där stickande äckeljobbet som det är när man gör rent dom där rören, samtidigt som jag fick springa ner i tvättstugan och göra det jag skulle göra där. Lägg därtill att jag hade en tid hos frisören också. Jag fick avbryta äckeljobbet och grejandet i tvättstugan för, ta en dusch och ta mig bort till min frisör.

Efter att frisören hade gjort mig fin så gick jag och handlade lite. Kom hem, ner i tvättsugan igen och upp i lägenheten för att sätta ihop rören igen. Städa rent fick jag ju också göra. Man skitar ju ner så förbannat i badrummet och köket när man ska spola och pilla med trasor, för att få ut det värsta och det mesta av allt äckligt som samlar sig i dom där rören. Grisjobb som man grisar runt med liksom.

Nu har jag städat och fint hemma i alla fall. Vattnet rinner ner och jag har fått tvättat mina kläder. Nu ska jag bara vika i hop min tvätt, bädda i sängen... och sen ska man ju köra buss idag också. Idag kör man hårt, men det kan väl var bra att göra det ibland också. 

Det gick undan i en jävla fart nu under förmiddagen. Jag var jävligt bra igång liksom. Coolt ju!! Nu kan jag slappa några timmar innan det är dags att jobba med busskörningen. Bra att jag blev klar med allt så snabbt. Det hade inte varit roligt att komma hem i natt och veta att man har det där äckeljobbet kvar greja med imorgon också.

Några bilder från denna hårda förmiddag. (Min händelse på "INSTAGRAM)

 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE