Söndag (2017 06 04)

Jag är inte på det bästa humöret. Jag känner mig ofta irriterad och jag har sällan något tålamod. Lite jobbigt för mig, men ibland blir man ju sån. Det lär väl bli några blogginlägg framöver där jag mest skriver om vad jag stör mig på. De finns en hel del som jag har tröttnat på.  Eller så är jag bara gnällig och tänker negativt i största allmänhet.
 
Denna dagen började jag med löpning. Jag har inte varit ute på så många springturer denna veckan. Idag kände jag att det var viktigt att jag tog mig ut. Jag höll på att fala in i tankar som att jag inte orkar bry mig. Struntar man i det den ena dagen efter det andra så vet jag av erfarenhet att man med ganska stor sannolikhet slutar helt. Det vill jag naturligvis inte. Jag vill ju köra på hela sommaren. Flera gånger i veckan ska det vara.
 
Det blev en runda på 12 km. Det kändes inte bra. Det var nog en av dom sämsta löprundorna jag gjort på länge. Jag fick nästan hemlängtan när jag var ute på varvet. Efter ca 7 km löpning kändes det typ katastrof, men jag kämpade mig hem i alla fall. Efter löprundan ångarde jag väl lite att jag sparng så långt, fast det kändes ju ändå bra i kroppen. Det är ju bra träning, oavsett om löpningen känns skit.
 
Efter en dusch (som kändes betydligt skönare än löprundan) så blev det en middag på Cyrano.
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Det blir mycket slappa. Jag är ju ledig. Jag har några blogginlägg som jag vill skriva. Får jag skrivit dom så kanske jag blir lite mer positiv sen. Just nu går jag mest runt och irriterar mig på allt möjligt. Skriver man av sig så brukar den där känslan vända och det känns liksom bättre.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE