Ledig dag och kort löprunda.

Skönt med med ännu en ledig dag. Jag har massor med jobb i helgen, men det känns ju då bra att man ändå har två lediga dagar denna veckan.
 
Jag startade dagen klockan 07:00 med en löprunda. Jag körde bara ca 4 km. Det tog ju emot så ända in i helvete på förra springturen som jag körde på ca 12 km. Det får bli några kortare varv ett tag framöver. Mycket känns så jobbiga med det där långa varvet så jag får känna mig lite mentalt starkare innan jag ger mig på det igen. Springer jag 4 km lite var och varannan dag så duger det gott också. Jag känner mig ändå bra i kroppen och så. Själva träningen ger ju resultat även om det känns tufft och tungt ibland. Sen kanske jag testar gränserna lite för mycket. Jag provar hela tiden vad som är mitt max och vad jag klarar som mest. Ofta tar man ju i för mycket och då övergår det där "maxtempot" till väldigt långt under vad man egentligen skulle klara av om man bara sänkte tempot lite. 
Nu när löprundan ändå är fixad för idag så blir det nog mest salppa hela denna torsdag. Jag har väl lite några blogginlägg som jag vill få ner i text. Klockan 09:00 kommer en läkare att ringa till mig. Det är inte så att jag riskerar att få någon dödsdom eller nåt med det samtalet. Det är typ bara lite information om olika erbjudanden som finns för mig att ta del av. Jag fattade det så i alla fall.
Ha en trevlig dag!
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE