De mesta känns bra!

Jag har känt den senaste tiden att jag mår väldigt bra. Jag har en bra energi där jag känner att jag får gjort väldigt mycket.
 
Jag har ett mål med resten av året där min plan är att få loss en större summa pengar. Det är så mycket pengar så att jag behöver nog ha resten av  detta året på mig, men sen är jag helt säker på att jag har pengarna som jag behöver. Jag känner att jag lätt kan fixa det!  Det bästa är att jag inte behöver snåla eller anstränga mig så mycket för att spara ihop dessa pengar. Det kommer att gå av sig själv, bara jag är noga med några små detaljer så är det lugnt sen. Jag har redan nu en ganska bra "hög" och därför känns det inte så svårt att bara fortsätta med min stategi. Det känns bra med det där helt enkelt.
 
 
En känsla som känns bra är att jag fortfarande "svävar lite på moln" och är ganska glad och sprallig. Allt beror på de jag har fått uppleva under detta första halvår. Myshänget med Peg, shoppingdagen med "Men With" och dejten med Josefine, Rebecca och Fiona är något som jag tänker mycket på fortfarande, och mår framförallt väldigt bra av att tänka på de. De var roliga saker att göra och jag fick ut mycket mer av allting än vad jag innan trodde att jag skulle få. Dessutom är det ju så att när jag har dagar då jag kanske inte mår så bra, eller när man bara får en motgång i livet, så kan jag tittat tillbaka på allt jag fick uppleva under första halvåret av 2017. Då försvinner den eventuella känslan av att jag inte mår så bra. Det känns bra att det går att vända en känsla av att man inte mår bra till att man mår väldig bra genom att bara tänka på saker som man är glad över att man har fått uppleva.
 
Jag är också noga med just nu att jag tar hand om mig. Jag känner inte att jag har för mycket att göra. Jag hinner med och jag kan om jag vill bara slappa och ha det bra. Jag tränar bra, jag vilar ordentligt och jag grejar inte för mycket. Jag jobbar normalt och jag har blivit bättre på att tänka på vad jag stoppar i mig för mat. Ibland blir det också lite av de väldigt onyttiga som man inte direkt kan kalla hälsokost, men jag tycker ändå att jag tar hand om kroppen på ett bra sätt som jag mår bra av just nu. Jag har liksom hittat en bra balans med allt, även inget någonsin kommer att kännas perfekt. Men det är väl samtidigt bra för då känner man ju hela tiden hunger på att sträva efter något bättre. Om jag slutar sträva efter att må bättre eller få det bättre, då kan det nog snabbt vända så att man mår sämre och känner att man har det sämre.
 
 
Jag tycker själv att jag den senaste har varit bra på att ta hand om mig. Jag gör vad jag kan för att jag ska må bra och det är något som jag tycker är bland det viktigaste i livet. Om man inte mår bra så finns det inte mycket annat som spelar någon roll. 
 
Man har ju bara ett liv. Jag vill med detta liv göra mycket av sånt som jag gillar att göra. Det får mig att må bra. Om det finns något i mitt liv jag inte mår bra av, då vill jag försöka göra allt jag kan för att ändra på just det som får mig att må dåligt. Om jag känner att jag inte har tid att känna hur jag mår, då tar jag mig den tiden genom att stanna upp och tänka efter. Jag får aldrig ha så mycket at göra så at jag inte vet hur jag mår. Jag vill inte drömma om det liv jag vill ha. Jag vill leva i min dröm och göra vad jag drömmer om. Jag vill känna allt de jag vill känna.  Då vet jag att jag  mår som bäst.  .
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE