Vad har jag skrivit? Vad har jag inte skrivit?

Idag har jag fått skrivit massor på min självbiogrfi. Jag har inte brytt mig om något annat under förmiddagen och eftermiddagen. Under kvällen blev det lite livesändning på Instagram, men jag fortsatte att skriva. Jag hade "Mellon" igång på TV:n, men jag fortsatte ändå under kvällen att skriva på min självbiogrfi. Så fort jag tänkte en tanke om att inte skriva utan istället göra något annat så ändrade jag mig direkt och bara fortsatte att skapa nya berättelser.
 
Jag är jättenöjd med hur jag har jobbat på idag, men jag hamnade i ett läge där jag fick fundera på vilka berättelser jag redan har skrivit och vad jag har kvar att skriva. Problemet är ju också att man kommer på mer under skrivandets gång och man tänker liksom: Om jag skriver detta så måste jag ju skriva det där också, annars kommer ju folk inte fatta nånting.
 
Jags har en liten lista på rubriker så jag kan ju titta på den och genom att läsa rubrikerna så kan  jag ändå minnas lite vad jag faktiskt har skrivit under varje rubrik. Rubrikerna funkar liksom som stödord för mig för att jag liksom ite ska skriva samma berättelse mer än en gång. Fast jag vet ändå inte om jag gör det eller inte.
 
Jag tycker ändå att det går bra med skrivandet och skulle jag råka repetera något så kan man ju aldrig kopiera något genom att bara sitta och skriva fritt liksom. Jag skriver ju inte av något av det jag har skrivit tidigare. Jag skapar ju skrifter genom att tänka på vad jag ska skriva, så exakt lika varandra blir ju inga berättelser.
 
Sen spelar det ju egentligen ingen roll hur jag jobbar på med självbiogrfin. Det är ju det färdiga resultatet som räknas. Jag vet ju heller inte nu om jag ska visa det slutgiltiga resutltatet för någon. Kanske behåller jag mycket av mina skrifter för mig själv, även när jag känner mig färdig med dom. Ytterst handlar nämligen detta bara om mig och att jag ska må bra. Om jag väljer att göra min självbiogrfi offentlig på något sätt så är jag säker på att det inte spelar någon roll hur jag har jobbat med den innan liksom. Det är ju ändå hur den ser ut när allt är färdigt som räknas. Ungefär som en film. Det är ju vad som visas på filmen när den släpps som räknas, inte allt de som är bortklippt. Det bortklippta arbetet syns ju inte liksom.
 
Jag tror för min del att det viktigaste just nu är att jag "köttar" på med skrivandet. Ta bort och greja med mina texter kan jag göra sen och vad jag har skrivit och inte har skrivit behöver jag ite fundera över nu. Jag har inte kommit till något färdigställande av detta skivande än. Jag vet ju inte ens om jag ska visa detta för någon och då spelar det ju ingen roll om jag råkar skriva en berätelse mer än en gång. Har jag gjort det och jag visar det  för någon så gör ju ite det så mycket. Ingen berättelse blir ändå ite lik någon annan för jag kopierar ju inga texter, jag tänker ju och skriver fritt.
 
Jag känner mig nöjd med mitt skrivnade i dag. Jag kan ju kötta på om jag vill. Jag hoppas jag fortsätter så i morgon också. Kanske fortsätter jag skriva i natt också, vi får se. Jättenöjd med denna helgens skrivande är jag nu, oavsett hur jag fortsätter.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE