Tröttblogg.

Det snurrar rätt mycket i huvudet nu. En arbetsvecka har man haft och igår efter jobbet avverkade jag en livesändning på "INSTA" där jag typ höll på i 4 timmar. Det känns ganska snurrigt efteråt. Dessutom är jag aldrig riktigt nöjd med mina livesändnigar. Dom är ju om man ska vara ärlig ganska innehållslösa. Sen känner jag också att jag gör livesändningar för att fördrva tiden lite. Har man inget att göra, varför inte sända live på "INSTA" liksom. Men man blir väldigt trött och snurrig i huvudet hålla på med det där. Jag kommer nog att fundera lite på om jag är beredd att ta det ag drabbas av typ efter en ´livesändning. Dt är inte alltid värt det tycker jag. Mna blir så... Öhh...liksom.
 
Jag är så trött nu. Tröttare än vad jag har varit på länge. Det blir väl så efter att man har haft en vecka där man inte har känt för att jobba och sen har jag ju väntat och väntat på att andra personer ska göra sånt som dom har lovat mig att fixa, men inget har jag sett eller hört och då får jag bara fortsätta min väntan. Jag ba...orkar inte bry mig mer liksom. Jag vntar bara utan att jag tänker på vad jag väntar på.
 
Idag tänkte jag ta mig ut på en ganska långa runda. Från början tänkte jag väl typ en mil eller nåt liknade. Jag tänkte att det var det bästa sättet att komma ur tröttheten och känna mindre snurr i huvudet.men jag är för trött idag så jag orkade inte ens försöka peppa mig själv till att gå någon längre promenad nu på morgonen. Det blev ett kort varv på några km och under hela rundan så kände jag mig bara att jag vil gå hem och lägga mig igen.
 
 
Man får väl se hur den lördagen blir. Just nu vill jag bara skita i allt, och det ska jag också göra. '
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE