Söndagen började inte så bra som jag ville.

Igår var ingen bra dag. Jag var så snurrig i huvudet och den började liksom helst fel från det att jag gick upp ur sängen. Det kändes så i alla fall.
 
Jag börajde med att jag skulle ta mig ut på en promenad, men vid närmare eftertanke så kom jsag på att jag måste ju vara hemma och kötta på med skrivandet. Sen när jag skulle sätta mig ner och skriva så orkade jag inte riktigt med det. Det blev liksom inget gjort på flera timmar.
 
Sen blev jag lite stresssad av det där att jag inte hade fått något skrivit under morgonen. Jag har ju några berättelser som jag vill bli klar med till imorgon så jag känner att jag får "speeda" på lite. Allting tar ju lite längre tid än man tror. När jag satte mig ner för att skriva så ser jag att det är fint väder och 15 grader varmt. I normala fall vill man ju bara springa ut och typ köra världens löprunda, eller i alla fall ta den där promenaden. Men jag kände att jag måste skriva. Då kände jag mig sen lite ledsen över att jag inte hade köttat på under morgonen, för då hade man ju lätt kunnat ta sig ut sen i det fina vädret utan att man behövde känna sig stressad över att man inte hade fått något gjort under morgonen.
 
Jag tog tag i lite städning igår i alla fall. Det kändes bra. Det behövdes som fan.
 
Jag körde två livesändningar på "INSTA". Dom blev väl ganska innehållslösa, men så är det ju alltid tycker jag med dessa livesändningar. Under kvällen och natten till idag forsatte jag att kötta på med skrivandet. Så jag ska nog kunna nå mitt mål med att få färdigt vissa berättelser tills imorgon. I värsta fall får jag väl sitta uppe natten mellan tisdag och onsdag, om jag behöver det för att jag ska bli färdig med allt som jag vill få färdigt.
 
Mot slutet av gårdagen så kände jag ändå att dagen blev rätt bra ändå, även om den inte började så bra som jag ville att den skulle ha gjort.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE