Söndag (2017 02 19)

Hej!
 
Nu har jag äntligen fått lite av svar på saker som jag har undrat över ett tag. Jag har inte fått besked via mail eller telefon. Jag har själv kunnat räkna ut att vissa saker av allt av allt som jag har att se framemot inte kommer att ske förrän tidigast efter sommaren. Samtidigt vet jag nu att vissa grejer som jag ska göra kommer att ske före sommaren. Mycket har jag kunnat räkna ut med hjälp av uteslutningsmetoden. 
Vissa personer talar ju om (precis som jag ibland gör ibland) Att vissa saker som dom ska göra händer då eller då. När jag läser eller får höra detta då kan jag ju själv räkna ut att om en person som behöver ha tid för mig säger i något forum på nätet att hen är upptagen ett visst datum, då kan det ju ibland vara ganska lätt för mig att räkna ut att jag inte kommer att få gjort vissa saker före det specifika datumet. Samtidigt vet jag vad jag kan få gjort, och vad som kommer att bli gjort. Jag kan ju också nu när jag vet lite mer om det ena och det andra boka upp mig och försöka bli mer färdig med fler saker som jag har på gång att få gjort och uppleva.
 
 
Tidigare idag var jag ute på en promenad på över en mil. Jag var mer "pepp" och "tagg" på att gå en lång runda. 
 
 
 
När man är ute och går så långt då hinner man ju lyssna på ganska många dokumentärer. Dom dokumentärer som jag lyssnade på när jag var ute på dagens runda var:
 
#Helikopterrånet
 
#Peter Rätz
 
#Punkmordet
 
#Kidnappningen av Ulrika Bidegård
 
När jag kom hem fixade jag några burgare.
 
Nu ska jag jag fan skriva självbiografi så det bara brinner i fingrarna.
 
Ha en trevlig dag!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE