Snabb leverans - Ökade besök - Promenad

Igår beställde jag några nya gummiplattor som jag ska sätta på mitt pingisrack. Pingisföretaget som jag handlar av är otroligt snabba med att leverera de jag beställer av dom. Jag beställde mina gummiplattor igår klockan 22:00 och jag fick ett mal idag klockan 08:00 där det stod att mina varor nu var paketerade och skickade. Jag kommer att få mina gummiplattor imorgon. Dom är sjukt snabba med att leverera, och så har det alltid varit. Det gillar man ju!
 
Jag har märkt under dom senaste veckorna att jag har fler besöker på min blogg än vad jag har haft på flera år. Inget rekord i besökarstatestik slås. Det har inte ens varit nära, men jag märkt att antalet stabila besök på min blogg har ökat under en period nu, och det är en ökning som verkar bestå. Det jag menar med antalet stabila besök är när jag ser att besökstatestiken ligger på medelsiffran i antal besök per dygn. Just den siffran har ökat de senaste veckorna.  Jag funderar lite på varför det är så, men jag kan inte komma på orsaken.
 
Jag hade lite saker jag ville få gjort idag innan jag ska jobba igen. Jag tänkte i morse att jag nog inte hinner med en promenad. Jag vill ju inte ta mig ut och stressa runt på min runda och sen tagga till jobbet. Men sen gick jag ut ändå. Jag prioriterade promenaden och sen kan jag göra annat. Hinner jag inte så kan jag ju göra vad jag har att göra någon annan dag. Jag känner ju att jag mår väldigt bra av att ta mig ut och bara promenera runt. Det känns bra i kroppen, och jag orkar greja med sånt som jag faktsikt vill ha att greja med varje dag.
Ha en trevlig dag!
 





En som vill vara obemärkt
02 February, kl. 22:40 | Blogg;

Anledningen till den ökade trafiken på din blogg kanske kan bero på dina livesändningar på insta?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE