Ont x 3

Skönt med en ledig helg. I går blev det tufft. Inte för att jag jobbade utan jag fick ont i magen, ryggen och huvudet. Det hände ju att man får ont på dessa ställen lite då och då. Men i går fick jag ont på allla 3 ställen samtidigt. Ont x 3 liksom. Det var mot slutet av arbetspasset som jag kände så, och det var väl tur i oturen för jag hade nte orkat med att jobba jag hade haft en massa timmar kvar av jobb samtidigt som huvudvärk, illamående och ont i rgggen.
 
I dag känns det som det ska igen. Jag känner mig pigg och fräsch. Jag har inte ont någontstans. Jag är glad över att det har blivit helg igen. Ledig är man ju också, så allt känns bra.
 
I dag ska jag försöka skriva mycket på min självbiogrfi. Hela helgen ska jag försöka skriva mycket på min självbiografi. Jag vill få färdigt detta snart och jag har egentligen inte så mycket kvar nu. Det känns som jag borde ha varit färdig för länge sen, men man har inte orkat eller jobbat på tillräckligt bra och snabbt. Jag tycker ju också att det är så svårt. Dessutom vill jag göra ett bra arbete och inte slarva med nånting. Det tar tid för mig liksom. Och det får väl ta den tid det tar, men i helgen så ska jag bara jobba, jobba, jobba och jobba med skrivandet. Så måste det bli nu för jag orkar inte gå runt och inte orka jobba på med skrivandet på det sätt som jag vill.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE