Måndag och ny vecka igen.

Då var det måndag igen och jag får ta nya tag med allt jag kämpar och icke kämpar med i livet. Man kan ju faktiskt ha saker att göra som bara går hur lätt som helst och som jag också kan finna gläje i att göra.
 
Jag har snart jobb som väntar. Jag har varit ute på en promenadrunda under morgonen på några kilometer.
 
 
Jag kämpar på med att ha tålamod. Jag tänker att det finns en del jag skulle kunna ta tag i och att jag borde göra det nu, fast ibland är det ju bättre att vänta lite. Något har jag väl lärt mig på dom misstag jag tidigare har gjort där jag förmodligen har begått misstagen pga att jag har för bråttom med att få saker och ting gjorda.
 
När jag var ute på min promenadrunda under förmiddagen så tänkte jag samtidigt på vad nöjd jag ändå känner mig med hur jag lever mitt liv nu. Jag vill egentligen inte ha det på något annat sätt. Mitt liv är inte perfekt, men när jag tänker på vad jag faktsikt har att glädjas åt, och vad jag är glad över att slippa, så känner jag mig oftast nöjd och glad. Det var en fantastisk känsla som jag fick av att tänka på hur bra jag ändå har det. Man kansek inte ska klaga så mycket som man ibland har en tendens att göra? Man glömmer ju så lätt att man har det väldigt bra.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE