"Köttar" på nu.

Under morgonen har jag skrivit mycket på min självbiogrfi. Ibland måste jag ju bara sätta mig ner och fokusera på skrivandet. Jag blir ju aldrig färdig annars. Idag gick jag upp ganska tidigt och sen satte jag mig ner och började "kötta" på med skrivnadet. Det har gått jättebra. Jag har på ett par timmar fått gjort väldigt mycket. Jag känner lite stress, men det är bra. Lite stress tror jag höjer prestationsförmågan och för att klara av att "kötta" på med skrivandet så handlar ju det om att prestera och skapa berättelser.
 
Jag har många berättelser som jag har tänkt på länge som jag nu bara ska få skrivit ner. Jag är nu helt ledig från busskörning och nu kan jag verkligen skriva mycket och jag hoppas verkligen att jag gör det nu och att jag får gjort så mycket som jag verkligen vill få gjort. Då tror jag inte att det är så mycket kvar. Det blir mycket kvar om jag inte väljer att bara sitta ner, fokusera på skrivandet och "kötta" på. Nu kör vi!! Jag är grymt "pepp" och "tagg" och det gick ju så bra nu under morgonen. Det finns ingenting som tyder på att jag inte ska kunna fortsätta jobba på lika bra som jag nu har gjort under morgonen.
 
Lite annat ska jag väl också göra under denna långa ledighet som jag nu har, men jag ska lägga ner massor med tid på att kötta på med skrivnadet. Annars kan jag lika gärna lägga ner den grej. Så känns det nu. Någon gång måste jag fan få gjort hur mycket som helst och lite till. Jag vill känna att jag verkligen jobbar och skapar mycket under all den tid jag lägger ner på skrivandet.
 
Daniel Johanssons foto.
 
 





Yury
02 February, kl. 20:50 | Blogg;

Hej Danne! När planerar du släppa din bok?

Med vänliga hälsningar

Yury

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE