Jag kämpar på med mina skavsår.

Jag har fortfarande ganska ont av den skoskav som jag har lyckats få på bägge fötterna. Jag har inte varit ute på någon promenadrunda på 3 dagar. Idag var jag på Apoteket och köpte skavsårsplåster. Detta plåstret sägs lindra smärtan och hålla bakterier och smuts borta från såret.

Jag har fixat en tågbiljett till Stockholm idag också. Just denna grejen som jag nu har fixat resan till händer inte förrän till våren, men allt är ju så gott som klart och det enda jag hade kvar att göra var ju just bara att fixa resan, och idag fick jag gjort det.

Jag hoppas inte jag har missat nåt eller tar fel på tid och datum för mina upplevelser som jag nu är i full gång med att boka resorna för. Jag köper ju obokningsbara biljetter, fast i ärlighetens namn så gör det ville inget om något skulle bli fel så jag får betala lite mer. Kostnaden för mig blir ju ändå inte mer än vad det kostar att vaska en flaska skumpa.
 
Det blir säkert mer bubbel efter att jag har bokat fler biljetter. Jag har en känsla av att när jag nu har så många resor på gång till Stockholm så blir det säkert en hel del bubbel också. Det hör ju till liksom. 
 
Det känns ganska bra med det mesta nu igen. Jag hoppas också att jag snart kan gå normalt igen. Hoppas skavsårsplåstren hjälper. Funkar inte dom så får jag väl bedöva smärtan med bubbel. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE