Funderingar och Hjärtepromenad

Jag känner mig lite trött och seg. Jag kan vara lite småförbannad att vissa saker ska behöva vara som dom är. Jag kan känna att jag har gjort vissa fel som är sådana fel där jag själv känner att jag måste göra vad jag kan för att jag inte ska göra om samma fel igen. De är inga allvarliga saker och att jag gör fel drabbar bara mig själv och ingen annan. Det kanske inte ens spelar någon roll att jag känner att jag har gjort fel, men jag blir ändå trött på mig själv när jag inte lär mig av tidigare misstag eller bara fattar att gör jag på ett visst sätt så kommer det att bli fel. Sen mår man inte bra av de man råkade säga eller göra och så blr man trött, känner sig seg och jag kommer till ett läge där jag nästan inte orkar bry mig. Fast om jag inte bryr mig då är ju risken att man gör om samma fel igen. Trött blir man av det osv...Det känns lite just nu som jag bara går runt i en cirkel. Det inte roligt när man känner så.
 
 
Jag har jobb i eftermiddag. När jag jobbade igår så kändes det lite segt också. Jag hade väl en vanlig dag de mesta var väl lugnt, men man känner liksom hela tiden att man vill att dagen ska ta slut så man får komma hem igen. Det handlar inte om att jag mår dåligt över att vara på jobbet eller nåt sånt. Jag trivs bra och jag vill inte jobba med något annat än busskörning, men jag känner att jag har fastnat lite i samma rutiner varje dag. Det som lätt händer då är att ibland kanske gör saker som inte är bra för ens egen arbetssitutaion, men man gör det för att man alltid har gjort så. Man fastnar liksom och tänker kanske inte alltid på om det man gör är bra eller mindre. Jag tror ändå nåntsnas att man måste vara flexibel som människa och inte bara stenhårt tycka att så och så gör jag och det har jag alltid gjort, därför fortsätter jag så. Jag vill ändra och göra saker annorlunda för det är då jag sen kan veta om det jag gör var bättre eller sämre än sånt som jag har gjort tidigare.
 
Jag tänkte mycket på detta med vad jag gör på jobbet och hur jag vill utföra mitt arbete när jag hade parkerat bussen och avslutat mitt arbetspass igår kväll.
 
 
Idag har jag varit ute på min dagliga promenad. Jag vill hela tiden vara ute och gå. Det känns alltid bra att få komma ut och gå en runda. Det är ju säkert bra för hjärtat också. Det passar väl bra då eftersom det idag är Alla Hjärtans dag.
Tänk om man idag skulle hitta den stora kärleken. Det skulle ju säkert bli ett minne för livet då. Fast för mig blir det väl en vanlig dag, även om det är Alla Hjärtans Dag.
 
När jag var ute på min promenad så lyssande jag samtidigt på en dokumentär som handlade om läkaren Viveka Lindên (https://www.youtube.com/watch?v=0s-szQh5HP4&t=27s)
 
Nu ska jag ta tag i ännu en arbetsdag. Jobb, jobb och jobb...
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE