Fredag igen!

Då var det fredag igen. På ett sätt känns det som de senaste 5 dagarna har gått fort. På ett annat sätt kan jag känna att det går långsamt.  Tiden går ju fort när man gör mycket roligt och sånt man gillar. Tiden går förbannat långsamt när man som jag gör nu, går och väntar på saker som sen komer att göra att jag får många roliga upplevelser. Jag får alltså vänta länge på något som sen kommer att gå väldigt fprt, om man ska hårddra det lite.
 
Jag ska snart tagga till jobbet igen. Sen får jag min ledig helg och nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar. Sen får jag ledigt 6 dagar på raken. Sen jobbar jag 3 dagar till och får sen en ledig helg igen. Jag kommer in i en bra period som består av minder jobb och mer ledigehet.
 
Idag har jag mest gjort små småsaker. Jag hinner inte göra så mycket för jag börjar ju jobba lite tidigare idag än vad jag normalt brukar göra. Jag väntar fortfrande på att få en del besked om olika saker som jag nu har haft på g¨ång att göra i flera månader. Jag väntar på att få svar på datum och tider för olika saker. Vet jag inte det så kan jag inte göra anat än vänta på svar. Jag kan ju maila, men förmodligen får jag inget svar, för dom som ska svara vet förmodligen inte mer än mig. Tiden går långsamt när man väntar och det känns som jag kommer att få vänta ett bra tag till, men nu är det fredag och då vet man ju att hur långsamt än tiden går så är det ändå snart helg
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE