Skriva texter och jobba.

 Hej!
 
Idag får det bli mycket skrivande. Jag har bussköning i eftermiddag och ikväll, men fram till dess så sitter jag här hemma skriver. Jag har massor med texter som jag vill få klart denna veckan i alla fall. Jag är inte ens nära attt vara klar nu så ska de bli klara så får jag liksom lägga manken till och se till att bli färdig. Ibland måste man bara jobba och grej och jobba igen. Til slut så blir man ju färdig.
 
 
 
Jag grejar också med en del annat. Jag försöker fixa lite olika typer av resor och upplevelser. Det finns mycket jag vill få vara med om. Hela året har jag funderat på allt som jag bara måste fixa i december och nu när det är december så är jag extremt noga med de sista jag har att göra med allt fixande. Jag vill inte slarva bort chanserna att få göra allt möjligt roligt.
 
Samtidigt är jag väldigt noga och jag skyndar inte på någonting genom att hoppa över saker som jag känner att jag måste göra när jag förbereder och fixar. När jag nu är inne på "slutspurten" med allt de som jag vill fixa under denna månden så är ju ännu mera nogrann med detaljer än vad jag har varit tidigare.
 
Nu släpper jag också många grejer som jag har gått och tänkt på att jag vill göra. När jag kollar saker så kommer jag ju också ibland fram till att vissa saker kanske inte är något för mig. Då vill jag också vara noga med att jag faktikst släpper dom grejerna. Jag vet vad jag vill nu, men jag kommer också på vad jag inte vill. Och jag är lika noga med saker jag inte vill göra som jag är med saker som jag vill göra. Jag är noga med att släppa saker jag inte vill göra och jag är noga med detaljer när det kommer till saker som jag vill göra.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE