Måndag (2016 12 05)

 Då var det måndag igen!! Dags att dra igång en ny vecka. Jag har massor att göra nu. Greja, greja och fixa. Mycket kommer att bli så roligt sen om jag kämpar med allt som fan under resten av denna månaden. Det känns absolut värt greja mycket nu!!!
 
Jag började denna dag med en promenad. Det blev några km och samtidigt så grejade jag mycket med min telefon. Jag skriver, googlar och kollar upp saker typ under hela min runda. Greja och greja så jag blir lite snurrig i huvudet. Jag har jobb senare idag också och innan jag ska tagga dit så vill jag ju hinna blogga också..
 
 
Jag lyssnade också som vanligt på en dokumentär när jag var ute och promenerade. Den dokumentär jag lyssnade på idag handlade om Raset i Tuve 1977. Tuve botsadsområde ligger strax norr om Göteborg. Under ganska många dokumentärer nu som jag har lyssnat på så kan jag någonstans förstå hur människor som drabbas av det ena och det andra känner sig. Men samtidigt har jag ofta svårt att sätta mig in i hur man själv skulle reagera och känna mig om jag själv skulle ha drabbats av sån som jag hör om när jag går på mina dagliga promenader. Men när jag hörde på dokumentären som handlade om Raset i Tuve och hörde människor berätta som hade drabbats rent konkret av detta jordskred så kändes det som jag mycket väl kunde sätta mig in och veta hur jag själv hade reagerat om jag hade blivit drabbad av något som liknar Tuveraset.
 
 
Mat i magen måste man ju ha också. Idag fick det bli några hemmalagade köttbullar. Är det någon maträtt som jag verkligen kan laga så är det köttbullar med potatismos.
 
 
Jag tycker det blir jättegott när jag lagar detta. Jag gör alltid lite extra så jag kan frysa in lite också. Nästa gång jag jag ska ha något med  köttbullar så blir det väl med makaroner.
Ha en trevlig dag!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE