Jag mår annars bra.

 Sitter här vid datorn och känner mig ganska trött i huvudet. Det snurrar bara. Jag körde ganska hårt igår med mycket grejande och fixande. Sen hade jag ett ganska tufft arbetspass också. Det var bra körning så, men jag fick liksom aldrig någon riktigt paus under arbetspasset, förutom rasten. Jag fick köra från punkt A till B och sen när jag var vid B så fick jag vända direkt och köra till punkt A igen, och sen höll det på så i ca 4 timmar. Efter rast så hade jag fortfarande bra körning, men bussen krångla och då flyeter ju inte körningen på som den ska, utan det kör liksom ihop sig, och det blir ju lite jobbigt.
 
 Jag körde nog lite för hårt igår med allt grejande. Idag kommer jag att "tagga" ner. Jag är för trött nu och det är inte värt att bara greja ännu mer när det känns som det gör just nu.
 
Jag mår annars bra och jag har många roliga saker på gång. Sen är det väl ändå så att allt man grejar med fixar man inte fullt ut. Man gör en grej och kör på det tills man känner att det kanske inte är något man vill göra eller åka till. Resor tittar jag på, men jag vill innan jag bestämmer mig för vart jag ska åka kolla lite vad som finns att göra på alla dessa platser som finns i världen.
 
Det spelar egentligen ingen roll vad jag grejar med nu. Det enda som räknas är ju att jag fattar ett beslut och gör nånting och till nästa år i alla fall så kommer jag att bli många roliga upplevelser rikare. Jag kan inte göra allt, men jag kan göra mycket. I år har jag varit fruktansvärt dåligt på att göra saker och fixa och greja så jag kan göra mer än vad jag gör. Nu är det bättre och jag kommer framöver att vara bättre på att faktsikt se till att jag inte bara blir sittande här hemma, när det finns saker som jag faktiskt kan och vill göra.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE