4 dagar kvar.

Nu är denna veckan över. Lugnt har det varit och det känns nästan som om jag har varit ledig alla dagar på denna veckan. Jag har inte jobbat många av dom i alla fall, bara 3 av 7. 
 
I morgon börjar en ny arbetsvecka och den blir betydligt tuffare. Jag jobbar bara 4 dagar, men arbetsdagarna är långa och upp tidigt ska man också. Får se om denna veckan finns kvar på schemat till hösten.
 
Man har pratat om att försöka förändra denna vecka på något sätt. Jag vet egentligen inte om det blir bättre om man ändrar? Flyttar man någon dag på en tuff vecka så blir ju just den veckan kanske lite kortare i arbetstid räknad. Det är ju naturligtvis till det bättre.  Men man måste byta den arbetsdagen som man flyttar med någon annan dag på någon annan vecka.
 
Förändringen man gör då blir ju liksom skitsamma om man bara gör en tuffare arbetsvecka lite "snällare" och redan "snällare" arbetsvecka tuffare. Det blir ju samma, fast man byter ut veckorna. Om man bara flyttar "problemet" då har man ju inte löst det och då tror jag att  det ofta är bättre att inte göra någonting.
 
 
 
 
Nu är det i alla fall bara 4 dagar kvar av jobb och sen får jag min efterlängtade semester. Det ska bli skönt att för några veckor slippa bry sig om tider, bussar, linjer, trafik och annat som har med mitt jobb att göra. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE