Jag har alla förutsättningar att lyckas.

 Efter att ha haft en ganska lång arbetsdag så var det skönt att få komma ut på en pw. Jag fick ett litet meddelande i min telefon från appen RunKeeper.
 
 
 
Appen blir lite som en kompis till mig. Den skriver "nu tränar vi" och sen går jag ut med appen och kör. Jag tänker på att hålla uppe tempot eftersom jag vet att appen har koll på mig. Så kan det ju vara med kompisar också. Dom säger att nu tränar vi och sen kör man och kanske har koll på varandra.
 
Jag körde en bra pw. Det funkar direkt efter att man har jobbat också. Jag var 20 sekunder sämre än mitt personliga rekord. Den bästa medelhastigheten per km som jag någonsin har hft satte jag ikväll. Min första km gick väldigt fort. Sen av naturliga skäl så sänker man tempot, men jag fick ju ändå en ganska bra totaltid. Håller jag ungefär detta tempo under de flesta av mina powerwalks då är jag mer än nöjd. 
 
 
 
 
Jag känner och märker av en hel del resultat nu. Jag har kört på bra i ca 7 veckor. Jag har tänkt att jag ska köra på i ca 7 veckor till innan jag gör någon större analys av vad jag har lyckats med. Men lite kan jag ju redan nu i alla fall fundera kring.
 
* Jag tappar mina byxor. Min arbetsbyxor går jag och drar upp hela tiden och det är väl ett tecken på att jag har blivit smalare för så var det inte förut. Jag får väl dra åt bältet lite till bara så slipper jag visa kalsongerna ute opå sytan eller när jag sitter i bussen. Det får räcka att jag ibland gör detta här hemma ibland.
 
 
* Jag har gått ner ganska många kg på 7 veckor. Jag har mer än hälften kvar och det kommer att bli tufft om jag ska försöka sätta mitt mål med viktnegången 7 veckor från och med nu. Men ge mig någon månad till så borde jag väl fixa detta. Kanske kan jag vara i närheten om 7 veckor, det får vi se då.
 
* Jag känner i alla fall att jag tränar minst lika bra som jag gjorde under min semester. Jag gör små framsteg hela tiden och jag lär mig en hel del nya saker. Det känns också som jag nu har börjat fatta grejen med vad jag faktiskt behöver göra för att jag ska nå mina målsättningar. 
 
 
Om ca 7 veckor vet jag nog väldigt mycket mer än vad jag vet idag. Då har jag ju också varit på besök i Stockholm och fått en genomgång av Mouna om hur min hälsa ser ut och vad jag behöver göra i framtiden. De jag känner nu är att om jag inte har nått ett flertal av mina mål efter nästan 2 månader av en hel del träning, då måste jag göra någon väldigt stor förändring på det jag ändå tycker att jag gör bra idag. Men jag ska nå mina mål och denna gången tänker jag aldrig ge mig för detta är något som är livsnödvändigt för mig. Krävs det av mig at jag gör mer så ska jag  göra mer också.
 
Egentligen har jag alla förutsättningar att lyckas. Jag kan inte skylla på att jag jobbar så mycket så jag inte kan träna eller köra pw. De flesta dagar i veckan har jag gått om tid för träning. Det gäller bara att prioritera träningen och jag tycker att jag den senaste tiden har gjort det bra. Det gym där har ju sjukt bra öppettider. Klockan 04:00- 23:00, 7 dagar i veckan. Att inte hitta någon tid som passar går ju nästan inte. Så jävla mycket annat har man ju inte att göra så man inte kan "tagga" till gymmet under någon timme, flera dagar i veckan och under större delan av året. Har man så mycket att göra flera dagar i veckan så att man inte hinner ta sig till gymmet mellan klockan 04:00- 23:00 då ska man nog fundera på att göra några förändringar i sitt sätt att leva. Jag har defentivt tid och när jag har möjligheten att träna mycket så är det ju bara att ta vara på den tiden så gott jag kan.
 
Det finns mer saker som jag borde kunna dra nytta av när det gäller min hälsa. Min syster pluggar ju till sjuksköterska och det borde jag väl kunna ha någon fördel av när det gäller att få hjälp med att sköta min kropp. Min brorsa tränar och tävlar i crossfit och han pluggar också något på högskolan som har med kost och träning att göra. Jag vet inte exakt vad han pluggar, men det har i alla fall med träningen och hälsan att göra. Han brinner ju för detta kan man säga och han är också väldigt duktig. Vill jag lära mig att träna crossfit och mycket annat som har med träning och hälsa att göra så finns möjligheten om jag frågar brorsan liksom. Han har också sagt detta ett flertal gånger att jag borde prova crossfit. Hmm.. tänker jag då.
 
Som sagt: Jag har alla förutsättningar att lyckas med min målsättningar när det gäller min hälsa. Att jag använder mig av  Scilife Clinic är jag väldigt glad för. Det är ju helt galet bra! SciLife Clinic är kända över typ halva europa för sitt proffsiga sätt att jobba med att optimera människors hälsa. Jag har stort förtronde för Mouna på SciLife Clinic som jobbar med att optimera min hälsa. Det är ju bara för mig att dra nytta av all  den hjälp jag får av Mouna och SciLife Clinic. Jag kan ju också läsa mycket och få bra tips från min hälsoprofil Jag kan alltid maila eller ringa SciLife om jag undrar över något. Jag får svar i princip direkt.
 
 
 
 
Det finns mycket hjälp att få och det är bara att ta för sig. 
 
SciLife Clinic är ju till för att jag ska hålla mig frisk. Det är bara för mig att försöka få ut så mycket som möjligt där. Gymmet är ju till för alla som gillar att träna och för att man ska ha en god häsla. Klart man ska köra på där också. Bra skor för pw finns att köpa. Klart man ska ha ett par så man kan köra många rundor.  Har man en bror och syster som kan mycket om träning, kost, hälsa och sjukvård, då finns ju oändliga möjligheter för mig när det gäller min träning och mitt kämpande med att få en grym hälsa. 
Jag har verkligen alla förutsättningar för att lyckas!!!! Bara att köra på ju!!!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE