Är inte de mesta vardagsbilder?

Jag har märkt ett tag nu att många människor som har  Instagram utmanar någon i vardagsbilder. Det som cirkulerar runt lite heter: "En vardagsbild om dagen i 5 dagar" Det är i alla fall vad folk säger att dom gör. Utmanar någon och sen lägger dom upp bilder... ja, ni fattar hur detta går till. 

Jag fattar inte riktigt grejen med detta. Jag trodde dom flesta var just vardagsbilder på Instagram. Det är väl en del av det man har Instagram till? Man postar bilder på sin vardag liksom. Sen kanske man inte kan kalla allt för vardagsbilder, men när är det en vardagsbild och när är det inte en vardagsbild??? 

När jag funderar över detta så blir jag lite smått förvirrad. Innan denna grej med att utmana andra med 5 vardagsbilder tog fart på Instagram, vad var det för bilder man postade då? VAR INTE DET DÅ INTE VARDAGSBILDER?

Varje dag ser jag mycket bilder på mat, träning eller bilder som dom man följer tar på sig själva. (Jag följer många som tränar på gym) Detta är ju vardagsbilder så vad blir själva utmaningen, och var går gränsen när det är en vardagsbild och inte?

För att röra till det ännu mer för mig själv så funderar jag över om dessa 2 bilder som jag själv har tagit idag är 2 vardagsbilder.

 
 
Dessa 2 bilder är ju ganska typiska vardagsbilder för mig. Jag sitter och slappar utan att ha byxor på mig för jag tycker helt enkelt om att vara utan byxor, fast ha kalsonger på. Den andra bilden är mat och äter gör jag varje dag. Är detta 2 vardagsbilder som jag kan anta utmaningen med. Jag vet inte om det är vardagsbilder för dom är ju tagna idag och idag är det ju söndag. Går gränsen redan här? Vardagsbilder måste man lägga under dagarnamåndag -fredag. Eller kan man lägga vardagsbilder på helgen också?
 
Vad som är vardagsbild och inte lär jag nog aldrig fatta efter och speciellt inte eftter att dessa tankar har tagit fart hos mig. Jag blir nog bara ännu mer förvirrad. Ju mer jag tänker ju mindre vet jag om vad som man kan kalla för vardagsbild och inte.  Vad är grejen med att anta utmaningen med att lägga upp 5 vardagsbilder under 5 dagar på Instagram. Det är väl typ vardagsbilder man lägger där hela tiden, eller finns det vissa undantag? Hur vet jag vad som är en vardagsbild och inte. Förvirringen hos mig är bara total just nu.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE